Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner å eldes - noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner å eldes - noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner å eldes - noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mer ujevn hudtone. For å ”vekke” cellene slik at de igjen kan fungere normalt, kreves store mengder aktive ingredienser – som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter. Det er her Dr. Obagi kommer inn i bildet.  Hans mangeårige erfaring med å skape hudprogrammer som faktisk virker, har han brukt til å utvikle ZO® Skin Health med det mål nettopp å ”vekke” hudcellene. For Dr. Obagi er retinol en nøkkelingrediens.  Dette fordi retinol er den eneste topiske ingrediensen som vitenskapelig bevist gir kraftige antialdringsfordeler. Selv de fuktighetsbevarende kremene er tilsatt retinol – slik at de ikke bare bevarer fuktigheten – de har også en stimulerende effekt. ZO® Skin Health er et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser.  Formuleringene er kraftige for skal du vinne kampen mot aldring må du velge blant det beste som finnes.

2 TRINN 1 RENSE OFFECTS®Exfoliating Cleanser Oljefri rensegelé reduserer talg og fjerner døde hudceller Rens er viktig for alle hudtyper, men for en fet eller uren hud er det helt essensielt. Nøkkelen til å forbedre en fet hud er å fjerne døde hudceller som holder på bakterier og redusere overskuddstalg. OFFECTS®Exfoliating Cleanser gjør dette og enda mer ved å fukte og fornye huden, nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter. OFFECTS®Hydrating Cleanser Fjerner varsomt smuss uten å tørke ut huden OFFECTS®Hydrating Cleanser bevarer fuktigheten med panthenol som lindrer og reparerer huden. Allantoin bidrar til å fjerne døde hudceller og stimulere cellefornyelsen. Dette er en behagelig rensekrem som gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbarriere.

3 TRINN 2 AKTIVERE OFFECTS® TE-PADS ACNE PORE TREATMENT Kontrollerer talg og kviseutbrudd, samt fjerner døde hudceller Høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, hudormer og forstørrede porer. OFFECTS® TE-Pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfolieringen av døde hudceller som tetter igjen porene. De inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud. OFFECTS® TE-Pads brukes både til å forebygge og behandle. OFFECTS® EXFOLIATING POLISH Fjerner døde hudceller og talg Runde magnesiumkrystaller eksfolierer bort døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate. Dette gjør at aktive ingredienser kan trenge lettere inn i huden og virke mer effektivt. I tillegg vil antioksidanter som A-, C- og E-vitaminer gi kraftig beskyttelse mot frie radikaler fra blant annet sol, forurensning og stress.

4 TRINN 3 STIMULERE OSSENTIAL® DAILY POWER DEFENSE Gir daglig DNA-reparasjon og antioksidantbeskyttelse Ossential® Daily Power Defense inneholder enzymer som forbedrer hudens evne til å reparere seg selv. Disse spesielle enzymene bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing. Ossential® Daily Power Defense leverer daglig retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere, beskytte og styrke cellene. Dette gjør huden bedre rustet mot fremtidig skade. OSSENTIAL® GROWTH FACTOR SERUM Gjenoppretter hudens funksjonalitet og elastisitet, samt forbedrer ujevn hudtone For å bremse aldring og reparere huden, anvender Ossential® Growth Factor Serum to effektive peptider sammen med retinol og aminosyrer. Dette er ingredienser kjent for å styrke produksjonen av kollagen og som bidrar til at kollagen- forringelsen kan reduseres og hudens elastisitet gjenopprettes. Med Ossential® Growth Factor Serum oppleves huden yngre, med mer spenst, jevnere tone og færre fine linjer og rynker. OSSENTIAL® RADICAL NIGHT REPAIR PLUS En effektiv og kraftig krem for anti-aging Retinol bidrar til å gjenoppbygge hudens kollagen og anses som en av de mest effektive ingredienser for anti-aging. Ossential® Radical Night Repair inneholder 1% retinol og bidrar til å dempe fremtoningen av slapp hud, fine linjer og ujevn hudtone. Resultatet blir en fastere og sunnere hud. Ossential® Radical Night Repair anvendes kun som en del av et ZO Skin Health hudpogram ved konsultasjon hos en autorisert behandler.

5 TRINN 4 ROE OG NÆRE OMMERSE® RENEWAL CRÈME Lindrer, beroliger og gir næring til huden Dette er en funksjonell fuktighetskrem som gjør mer enn bare å bevare hudens fuktighet. Ommerse® Renewal Crème er fullpakket med ren retinol, kraftige antioksidanter og lindrende ingredienser som bidrar til å reparere hudbarrieren. Kremen er godt egnet til daglig bruk og for deg med en litt rød og irritert hud. OMMERSE® OVERNIGHT RECOVERY CRÈME Dyptvirkende krem som lindrer, beroliger og gir næring til huden. Mens du sover reparerer og regenererer huden cellene sine. Ommerse® Overnight Recovery Crème kan bidra til å styrke disse prosessene. Retinol vil jobbe med å redusere fine linjer og rynker, ceramider gir næring og beroligende ingredienser demper rødhet og irritasjon.

6 TRINN 5 BESKYTTE SPESIELT FOR ØYNENE OCLIPSE® SUNSREEN + PRIMER SPF 30
Beskytter huden og gir et jevnt underlag for sminke Oclipse® har bredspektret UVA og UVB beskyttelse med filtrene titandioksid og sinkoksid. I tillegg har den lett brunfarge og fungerer godt som sminkeunderlag. Med naturlig melanin, noe nordisk hud ofte har lite av, får du ekstra beskyttelse både mot UV-stråler og frie radikaler. Hvis du bare skal gjøre én god ting for huden din – bruk solkrem. SPESIELT FOR ØYNENE OLLUMINATE® INTENSE EYE REPAIR Reparerer og strammer opp Øyepartiet er generelt den første delen av ansiktet hvor aldring vises. Olluminate® Intense Eye Repair har stabilisert retinol og avanserte peptider for å styrke huden og redusere fine linjer og rynker. I tillegg inneholder den mica som kamuflerer og demper mørke ringer under øynene.

7 SPESIELT FOR HÅND + KROPP
ORASER® DAILY HAND REPAIR SPF 20 Beskytter og revitaliserer huden på hendene Når du har passert 40 år får ofte hendene deg til å se eldre ut enn du faktisk er. Oraser® Daily Hand Repair SPF 20 er fullpakket med retinol, kraftige antioksidanter og et aminosyrekompleks for å jevne ut hudtonen og fjerne fine linjer og rynker. Et lysningskompleks hjelper til med å dempe aldersflekker, mens en bredspektret UVA- og UVB- beskyttelse er med på å hindre fremtidig skade. ORASER® OVERNIGHT HAND RECOVERY Lindrer tørrhet og motvirker aldringstegn Denne luksuriøse antialdringskremen med blant annet retinol, kraftige antioksidanter og rike mykgjørende ingredienser, hjelper til med å redusere fine linjer og rynker. Oraser® Overnight Hand Recovery forbedrer også hudens fuktbalanse og fasthet i tillegg til at den gir en jevnere hudtone. Kremen påføres hver kveld for maksimal effekt.

8 SPESIELT FOR HÅND + KROPP
ORASER® MICRODERM HAND RENEWAL Eksfolierer, mykgjør og behandler hendene Oraser® Microderm Hand Renewal gir en umiddelbar forbedring av huden på hendene. Med retinol, sheabutter og sukkerkrystaller fjerner den varsomt ru og tørr hud. Resultatet blir myke og fuktige hender. Oraser® Microderm Hand Renewal benyttes 2 ganger i uken – eller oftere ved behov. ORASER® BODY EMULSION Bevarer fuktigheten og jevner ut hudtonen Dette er kanskje den beste reseptfrie kremen som finnes for kroppen. Med retinol, ceramider og mykgjørende ingredienser bedres hudens tekstur, tone og fuktbalanse. Kombinasjonen av kraftige antioksidanter og melkesyre mykgjør tørre og ru områder. Resultatet blir en jevnere og mykere hud.


Laste ned ppt "Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner å eldes - noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google