Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

REISEN TIL MUSIKALIA. MUSIKAL En musikal er et skuespill eller en film der man synger mer enn man snakker.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "REISEN TIL MUSIKALIA. MUSIKAL En musikal er et skuespill eller en film der man synger mer enn man snakker."— Utskrift av presentasjonen:

1 REISEN TIL MUSIKALIA

2 MUSIKAL En musikal er et skuespill eller en film der man synger mer enn man snakker.

3 Sophie skal gifte seg, og hun vil gjerne at faren skal komme i bryllupet. Men etter å ha lest morens dagbøker, finner hun ut at faren må være en av tre menn moren har datet. De rollene fra Mamma Mia vi har i stykket vårt er: Donna(moren) og Sophie (datteren)

4 Denne filmen handler om løven Simba, som er tronarving etter sin far, Mufasa. Dette liker ikke Mufasas yngre bror, Scar. Han sender hyener for å drepe Simba og Mufasa, for selv å overta tronen. Rollene vi har med fra denne musikalen er: Pumba (vortesvinet) Timon (surikaten) Løvene Simba og Nala

5 Musikalen handler om forskjellige personer fra 1800- tallets Frankrike. Alle personene kjemper for eller imot forsoning og revolusjon. Personen fra Les Miserables vi har med i musikalen vår er : Marius Pontmercy(en student)

6 Musikalen handler om en jente som heter Sandy. I sommerferien møter hun en gutt som heter Danny og de blir forelsket. Når Sandy begynner på samme skole som Danny, er han helt forandret. Han har nemlig status som en av de guttene som røyker og skulker timer hver dag. Rollene vi har med fra denne musikalen er: Sandy og Danny.

7 Musikalen Hair handler om den frigjørende hippie kulturen på 1960 tallet, som tok avstand fra de vanlige normene i samfunnet. I musikalen vår har vi med Sheila.

8 Fame handler om en kunst-high school, med mange elever som lærer forskjellige fag som drama, musikk, dans, og spilling av instrumenter. Rollen vi har i vår musikal fra Fame er: Tyrone.

9 Musikalen handler om at kloster- opplærte Maria begynner som guvernante hos kaptein Von Trapp. Kaptein Von Trapp har syv barn og konen er død. Han forloves med baronessen i Wien. Han forelsker seg i Maria, og forlovelsen blir brutt. Kaptein Von Trapp, Maria og de syv barna flykter til Sveits for å unnslippe nazistene. Rollene vi har fra denne musikalen er: Maria Von Trapp og barna.

10 Musikalen handler om Annie som bor på et barnehjem. En jul sier Oliver Warbucks (En milliardær) at han vil ha besøk av et barn fra barnehjemmet i byen. Sekretæren velger ut Annie som det heldige barnet. Annie oppdager at Oliver er veldig streng. Det ender med at Annie blir adoptert av Oliver Warbucks. Rollen vi har fra denne musikalen er: Annie, Miss Hannigan, barnehjemsbarn

11 Don Lockwood er en filmstjerne som en dag rømmer fra fansene. Han hopper inn i en tilfeldig bil på gaten. Sjåføren er Kathy. De forelsker seg og skilles fort fordi Don sier dumme ting på en fest. Til slutt finner Don Kathy, og de faller for hverandre igjen. Rollen vi har med herfra er: Don Lockwood.

12 Musikalen handler om de to barna Jane og Michael Banks, som hele tiden rømmer. Alle barnepikene som begynner, slutter fordi barna er så rampete. Når Mary Poppins får brevet deres, der de søker en ny, søt og snill barnepike, blir de mye snillere og til slutt får hun foreldrene til å være mer sammen med barna sine. Rollen vi har i vår musikal fra denne musikalen er: Mary Poppins

13 Jungelboken handler om gutten Mowgli, som blir oppdratt hos dyrene i jungelen. Mowgli må innse at han ikke er et dyr, men et menneske. Han må returnere til menneske-landsbyen der han kom fra. Han vil ikke dra tilbake. Han føler at han er en del av dyreverdenen.

14 High School Musical handler om at Gabriella begynner på en ny skole. Der forelsker hun seg i Troy. Han er en veldig god i basketball. De har lyst til å melde seg på en musikal, uten at divaen Sharpay finner ut at de melder seg på. Til slutt finner hun ut at de har meldt seg på, og prøver å sabotere dem. Også her kan vi glede oss over en lykkelig slutt.


Laste ned ppt "REISEN TIL MUSIKALIA. MUSIKAL En musikal er et skuespill eller en film der man synger mer enn man snakker."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google