Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ditt naturlige helsevalg. Laget av kaldpresset kakao, acai og blåbær, alle næringsstoffer og antioksidanter beholdt. Antioksidanter er den delen som.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ditt naturlige helsevalg. Laget av kaldpresset kakao, acai og blåbær, alle næringsstoffer og antioksidanter beholdt. Antioksidanter er den delen som."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ditt naturlige helsevalg

2

3 Laget av kaldpresset kakao, acai og blåbær, alle næringsstoffer og antioksidanter beholdt. Antioksidanter er den delen som reparerer skadede celler, som har blitt utsatt for stress.

4 Sjokoladen påvirker elastisiteten i blodårene, samt blodgjennomstrømming, slik at plakk i årene ikke lenger dannes.

5

6 Helsesjokoladen kan beskytte mot høyt blodtrykk, forkalkninger og frie radikaler, slik at den også kan bidra i forhold til mental balanse og tankevirksomhet.

7 Helsesjokoladen ser ut til å hjelpe til å holde blodsukkeret stabilt, og dermed kan mange føle seg bedre. Dette kan og registreres som at sultfølelsen dempes noe.

8 Forskning viser at mørk sjokolade har betennelseshemmende egenskaper. Mange forskere assosierer betennelser med hjertesykdommer, artritt, demens, tarmsykdommer og diabetes.

9 Forskning viser at kakao har egenskaper som kan bremse vektøkning, stabilisere blodsukkeret, samt redusere søtsug.

10 Forskere hevder at mørk sjokolade er bra både for tennene, tannkjøttet og emaljen, og kan redusere formering av plakk.

11

12 Smaker nydelig, ikke søt, ikke bitter, men med innslag av frysetørret acaibær og blåbær ! Den er fremstillet som belgisk sjokolade.


Laste ned ppt "Ditt naturlige helsevalg. Laget av kaldpresset kakao, acai og blåbær, alle næringsstoffer og antioksidanter beholdt. Antioksidanter er den delen som."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google