Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Støtvig 17-18 nov. 06 Har utviklingen av lokalavdelingenes websider stagnert?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Støtvig 17-18 nov. 06 Har utviklingen av lokalavdelingenes websider stagnert?"— Utskrift av presentasjonen:

1 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Støtvig 17-18 nov. 06 Har utviklingen av lokalavdelingenes websider stagnert?

2 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Er dette verktøyet som… 1.Er lett å redigere webben med? 2.Som innspirer tillitsmannen til arbeid og oppdatering av løpende aktiviteter? 3.Gir eway greit en enhetligprofilering av lokalavdelingene på web? 4.Er manualen og veiledningen tilfredsstillende for nybegynneren på webpublisering? 5.Blir eway videreutviklet og bugger rettet? 6.Er vi fornøyd med administrasjonen prioriteringer av vårt behov for et effektivt publiseringsverktøy? 7.Har vi tilgang relevant besøks statistikk, når vi trenger det? * Hvor mange innmeldinger får vi elektronisk, pr mnd? 8.Hvem tar rattet, for å få eway på hjula? 9.Når får vi: ” eWay 4 kommer snart” sier de på egen webside

3 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Ca. 20 av avdelingene har oppdatert sine websider i 2006

4 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Er eway lett å redigere webben med? Er det derfor mange ikke bruker eway eller finner at webverktøet har for høy brukerterskel. Savner kontrollpanel for å tildele og administrere flere skribenter samt rettigheter. Dette for å vise hvem som redigerer eller oppdaterer den enkelte side. Vise når oppdatert dato, synliggjør hvor aktuelt stoffet er, f.eks dato for opprettelse kan fortsatt vises i editor. Hjelpfunksjon eller veiviser mangler. Er alle opplysningene for opplasting av bilder relevante det er bare et søkebegrep, avdelingskatalog mangler, det er tungt å søke i hele biblioteket, tema mangler, f.eks samferdsel, bil, vedlikehold sport etc.

5 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Som innspirer tillitsmannen til arbeid og oppdatering? Liten frihet i valg av fonter. Ingen muliglighet til å påvirke størrelse på fonter eller bilder. Ønsker større mulighet til å bestemme plassering på siden enn kat. 1-5, det blir for snaut. Høyre ELLER venstre kolonne? Har alle fått nødvendig opplæring i hvordan bruke verktøyet og hvor kostnadseffektivt det kan brukes for å nå medlemmene. Vi har allerede slitt ut en webarbeider, som har kastet inn håndkleet etter i 3 år ikke å ha fått respons på sine synspunkter.

6 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Andre savn Hvorfor er det ikke mulig å sette opp link til art. som ligger i historikk. Hadde vært fint med et arkiv hvor vi kan legge saker som ikke skal kastes og som folk har lyst til å lese om selv om det er gammelt. For eksempel saker av historisk interesse. Publisert listen mangler opplysning om i hvilke avsnitt en art. ligger. Hvor blir det av saker som havner under den gule streken, og hvordan er reglene for kutt? Hvor er det blitt av url’en i linkdialogboksen for en eksisterende link, hos meg er den tom, er ikke kontakten med server live? Hvorfor blir jeg kastet ut fra server etter ca. 15 minutter, pålogget externt? Det er kjedelig å få ACCESS DENIED og alt innholde som er skrevet er borte! Game Over alt må startes på nytt, puh! Hvorfor tar det så langtid å laste en side fra venstremarg linker. Hvorfor har ikke redaktørrettighetene adgang til å rette venstremarg linker?

7 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Blir eway videreutviklet og bugger rettet? 1.Cut/Copy/Paste virker ikke alltid på det som er publisert. 2.Det er tilfeldig hvordan teksten legger seg når man kopierer fra Word, Exel eller Notepad. 3.Tekstbrytingen er ikke enkel å forstå. Også rundt bilder og ingress, stemmer det på forsiden stemmer det ikke på baksiden 4.Hva styrer ant. linjeskift fra siste tekst til les mer? 5.Hvordan er det mulig å styre størrelse på font i Heading, hvorfor blir den ikke lik siden den settes i et kontrollert felt.. 6.Sanver mulighet for å endre i tabell etter pub. 7.Søk og erstatt på enkeltside eller globalt. 8.Stavekontroll, trenger noen av oss.

8 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum apropos 1.Får ikke tilgang fra bildebibliotek Når man lager en sak i Apropos på lokallagsidene eller Motorsport. 2.Nå skjønte jeg det, har ikke rettigheter til å pub. Selv om link til editor er aktiv på siden. 3.Får ikke opp diskusjonsforum, utenfor NAF huset, eller apropos på jobb. 4.Hvor er logo i EPS som kan skaleres eller fonttyper som er tillatt, hva heter de. Enhetlig profil og gjenkjenning er viktig både NAF og Motorsport. 5.Er det her WEB statistikken skulle ligget? Savner de fleste basis stat: Besøk pr side, Henvisende URL eller søkemotor, hvor lenge besøke de oss etc.

9 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum NAF webben på andre nettlesere. skal vi si nei takk til de 20- 30% som ikke bruker MS Explorer som nettleser eller browser. Mozilla? Firefox? Opera? Mac? Hovedtabellen brytesopp og innholdet i midten kommer under samt at linkene ikke virker.

10 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Gir eway greit oss enhetligprofilering av lokalavdelingene på web?

11 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Hvorfor så langt til lokal avdelingen? 5 trinn, er det noen som gidder det, hvorfor skal vi gjemmes bort?

12 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Hvem tar rattet, for å få eway på hjula 1? Hvordan får vi sving på prosessen med å avslutte feilretting og kvalitetssikre den versjonen vi har i dag. Lokallagene ligger ikke på nyeste versjon? Hvilke funksjoner skal vi prioritere i neste versjon 2007? –Diskusjonsforum for medlemmene. –Nytt grensesnitt for bildebiblioteket, bedre oversikt, kunne endre og oppdatere bilder. Mulighet for a legge til et bibliotek med bilder som en batch etter et arr. Bli lært opp i Photshop finesser for å sette inn copyright og meta info pr bilde. –EPOST administrasjon: –Kontrollpanel: Opprette brukere, rettigheter, statistikk, administrere mailkto, (leder@ab.naf.no) forward og lignende.leder@ab.naf.no –Gjøre NAF sidene leselige på MAC, Firefox, Mozilla, Opera etc. NAF-chat på avdelings eller sentralt nivå med utvalgte i administrasjonen. (Fag og organisasjonsprat, ikke MSN)

13 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum –Påmeldingsside til avdelingsarrangementer. Lage et skript som som kan brukes enkelt av avd. og bruke nettet til det det er flott og effektivt til, som skaper import til exel for flette uskrift til påmeldte etc. –SMS varsling til tillitsmenn, viktige saker i media eller arrangementer. –Få tilgang til nærmeste arr, lokalavdeling eller testestasjon via postnr, det husker alle. –Egene sider for veteranbil og tips om arr. etc. Voksende ref ADAC. Søk på veteranbil eller bilmuseum ga 0 treff. –Hvor er linken til Bladet Motor, søk ga 0 treff. –Ny NAF web 2008, bli kvitt departementslook. Da SAS skulle oppgradere ble sort og gult testet til den mest depressive fargekombinasjonen. –Lese NAF mailkto. på web når man er på reise eller møter IP telefoni og softphone eller Skype kto for å nå NAF når man er på reise rundt i verden (Alarm?) Hvem tar rattet, for å få eway på hjula 2?

14 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Løpende news fra Motor Forbedringer som kan være med å gjøre lokalavdelingssidene mindre statiske og kjedelige. I stedet for Bergens ikke bil relaterte newa ticke, burde vi hatt en fra Motor, vårt eget blad. 

15 12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Da er jeg spent… Hvilke løsning velger vi slik at får en god og smidig webstart både for de aktive og for klubbdrift / arrangementer. Lage automatisk innmeldingsside (script) i NAF Motorsport. Viktig for oss i NAF AB Vi må bruke webben til det den er god til. (Dette burde også ligge sentralt på avdelingssidene også, jeg har kanskje bare oversett det). Frisk og moderne portal for NAF Motorsport.


Laste ned ppt "12.12.2014V. Holum NAF Asker og Bærum Støtvig 17-18 nov. 06 Har utviklingen av lokalavdelingenes websider stagnert?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google