Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Litt om virtuelle skrivere. De 2 virtuelle skriverne som beskrives her har det til felles at det ikke kommer fysisk utskrift på papir. Skriverne er definert.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Litt om virtuelle skrivere. De 2 virtuelle skriverne som beskrives her har det til felles at det ikke kommer fysisk utskrift på papir. Skriverne er definert."— Utskrift av presentasjonen:

1 Litt om virtuelle skrivere

2 De 2 virtuelle skriverne som beskrives her har det til felles at det ikke kommer fysisk utskrift på papir. Skriverne er definert som, og vises på samme måte som andre skrivere. Utskriften legges imidlertid på en fil i stedet for på papir. PDF-skriveren legger utskrifta på Portable Document Format, mens tekstskriveren legger ut teksten helt uformattert.Portable Document Format

3 PDF-skriver Det er de som tror at man må ha lisens på Acrobat Destiller for å produsere PDF-filer. Det finnes alternativer. 2 program som kan hjelpe deg ut av knipen, heter henholdsvis ’converter.exe og ’CuteWriter.exe’. Ingen av disse plager deg med reklame i etterkant. Dersom du laster disse ned, går du fram som følger: Start converter.exe - la den installere ferdig Installer så CuteWriter.exe Dersom du ikke gjør noe spesielt, vil skriveren dukke opp blant de andre skriverne dine, slik:

4 Dersom du benytter denne ’skriveren’, vil det komme opp et spørsmål om hvor utfila skal ligge og hva den skal hete. Her har du selvsagt de samme mulighetene til variasjon som ellers når du lagrer lokalt eller i nettverk.

5 Tekstskriver En ren tekstskriver (til fil) settes opp ved å gå i skriver- mappa og velge ’Legg til skriver’. Da dukker dette bildet opp:

6 Vi fortsetter slik:

7

8

9

10 Skriveren dukker da opp blant de andre skriverne – slik: I likhet med PDF-skriveren, vil du få spørsmål om hva utfila skal hete og hvor den skal ligge.


Laste ned ppt "Litt om virtuelle skrivere. De 2 virtuelle skriverne som beskrives her har det til felles at det ikke kommer fysisk utskrift på papir. Skriverne er definert."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google