Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

KAPITTEL 5 OPPGAVE C Sett inn preposisjoner eller adverb som passer 1. Å være enig i en sak. (Man tenker likt i en sak på forhånd, uten at man diskutert.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "KAPITTEL 5 OPPGAVE C Sett inn preposisjoner eller adverb som passer 1. Å være enig i en sak. (Man tenker likt i en sak på forhånd, uten at man diskutert."— Utskrift av presentasjonen:

1 KAPITTEL 5 OPPGAVE C Sett inn preposisjoner eller adverb som passer 1. Å være enig i en sak. (Man tenker likt i en sak på forhånd, uten at man diskutert seg fram til det.) 2. Å være enige om et forslag/en idé/en løsning. (Når man har diskutert fram og tilbake om noe, og har blitt enige, er man enige om et forslag/en idé/en løsning.) 3. Å komme til enighet om noe. (Samme som nr. 2.) 4. Å være enig med en person. (Man er enig med en person.)

2 c) Sett inn preposisjoner eller adverb som passer 1. Jeg er enig __ det du sier. 2. Er du enig __ meg? 3. Ja. Jeg er enig __ deg __ det. 4. Er du enig __ det statsministeren sier? 5. Er finansministeren enig __ statsministeren? 6. Politikerne ble ikke enige __ hverandre. 1. i 2. med 3. med – i 4. i 5. med 6. med

3 c) Sett inn preposisjoner eller adverb som passer 7. Politikerne ble ikke enige __ en løsning. 8. Høyrepolitikerne var ikke enige __ det sentrumspolitikerne la fram. 9. Ap-politikerne var kanskje ikke helt enige __ hverandre. 10. I dag ved midnatt klarte megleren å få partene til å bli enige __ et forslag. 11. De er blitt enige __ å gjøre noe nytt. 7. om 8. i 9. med 10. om 11. om


Laste ned ppt "KAPITTEL 5 OPPGAVE C Sett inn preposisjoner eller adverb som passer 1. Å være enig i en sak. (Man tenker likt i en sak på forhånd, uten at man diskutert."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google