Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer Mellomoppgjøret 2007 Jørgen Hellwege 1.5.07.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer Mellomoppgjøret 2007 Jørgen Hellwege 1.5.07."— Utskrift av presentasjonen:

1 PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer Mellomoppgjøret 2007 Jørgen Hellwege 1.5.07

2 PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer Presisjonsnivå Presentasjonen er laget et par timer etter at resultatet ble offentliggjort og den kan derfor innholde feil. Vi legger den ut med forbehold om mulige feil. Dette er en presentasjon av de viktigste elementene. Les mer på www.pf.no

3 PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer Økonomisk ramme  En ramme på om lag 4,8 prosent viser at vi også i år har fått aksept for den påviste mindrelønnsutviklingen og det utvidete frontfaget.

4 PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer A-tabellen tillegg pr 1.5.07  A lønnstabellen justeres med kr 4300 opp til ltr 43  1,35 % fra ltr 43 til 77  Kr 8200 fra og med ltr 78 og til topps

5 PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer

6 Sentrale tiltak pr 1.7.07  Alle arbeidstakere som er på lønnsrammer gis ett lønnstrinn, og alle lønnsrammer justeres tilsvarende pr 1. juli.  Det er spesielt dette tiltaket som slår positivt ut for kvinner, fordi de fleste kvinnene er i stillinger på lønnsrammer.

7 PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer Diverse  Lønnsspenn som tidligere begynte i ltr 29 er hevet til ltr 30 i bunn  Sikringsbestemmelsen ved tilsetting av personell med høyere akademisk utdannelse heves til ltr 40 ved tilsetting etter 1.5.2007

8 PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer Lokale lønnsforhandling pr 1.7.07  Det skal forhandles lokalt innenfor en ramme av 0,5 % pr 1. juli inklusive 0,1 % i resirkulerte midler.


Laste ned ppt "PF – den beste fagforeningen i politi- og lensmannsetaten, med fornøyde og engasjerte medlemmer Mellomoppgjøret 2007 Jørgen Hellwege 1.5.07."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google