Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fastmerkeregatta for andungeklassen Det er 9 alternative baner som velges seilt med eller mot sola avhengig av vindretning. Regattaene velges seilt med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fastmerkeregatta for andungeklassen Det er 9 alternative baner som velges seilt med eller mot sola avhengig av vindretning. Regattaene velges seilt med."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fastmerkeregatta for andungeklassen Det er 9 alternative baner som velges seilt med eller mot sola avhengig av vindretning. Regattaene velges seilt med eller uten spinnaker. Start og mål linje er mellom grønn stake mellom Kråkholmen og Bjerkøya, og Bjerkøya i en linje forlenget fra største tre på Kråkholmen og den grønne staken. Start med varselsignal på land 15 minutter før start ved skolestua på Børsholmen – alternativt velges én båt som går over startstreken først. Flere seilaser avtales evt med at ny start går når sistemann i mål går over startstreken på nytt. Sorte merker i kartet markerer rundingsmerker og begrensningsmerker som kan være stake/øy/skjær/bøye Bane 7, 8 og 9 organiseres med ny harestart ved hvert rundingsmerke som er markert med sirkel rundt, i kartet. Målgang er ved neste merke eller ved ordinær mållinje.

2

3 1 Hvit bøye jollebane Kråkholmen

4 2 Starbøye North-banen Bjerkøyskjæra

5 3 Stake Kråkholmen Starbøye North-banen Bjerkøyskjæra

6 4 Kråkholmen Stake North- banen Bjerkøyskjæra

7 5 Kråkholmen Stake Bjerkøyskjæra

8 6 Stake med lys Kråkholmen Stake Bjerkøyskjæra

9 7 Stake

10 8 VEAS-bøya Stake med lys Kråkholmen Bjerkøyskjæra

11 9 Stake med lys Kråkholmen VEAS-bøya Stake Bjerkøyskjæra


Laste ned ppt "Fastmerkeregatta for andungeklassen Det er 9 alternative baner som velges seilt med eller mot sola avhengig av vindretning. Regattaene velges seilt med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google