Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS. VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS. VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer."— Utskrift av presentasjonen:

1 2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS

2 VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer til alle golfere på alle nivåer. 100% miljøvennlig - helt ubehandlet bjørk og fri av maling, lakk, lim - med andre ord helt i natur. Hva kan du bruke det til ?? - profilering og gaver med et veldig personlig preg. Vi graverer det du ønsker og kan produserer i små mengder. Gå en runde for miljøet - bruk

3 B2B Til bedriftmarked har vi et bredt utvalg å velge fra - luksuspakninger til bulk. Alt leveres etter ønske med bedriftens logo, navn eller navnet på mottaker. Mer personlig kan det ikke bli. Har bedriften dessuten en miljøprofil - gjør det bare valget letter, da alle produkter er 100% miljøvennlige.

4

5

6 FORHANDLERE Til forhandlere har vi et - godt sortiment: Pegs i 2 størrelser. Poser åpne / lukke. Display til bord. Display til gulv. Og alt kan selvfølgelig brukes til klubbens egen profilering - miljø. Gjør en greenkeeper glad - bruk:

7 PRIVAT / PERSONLIG ÅRETS GAVETIPS ABSOLUTT Golf ønsker i denne forbindelse å gjøre valget enklere for deg i din bestrebelser etter å finne den perfekte gave … og spesielt til golferen: - gå inn i nettbutikken og finn gaven til golferen som har alt, men ikke golfpegs, -markør og -blyant med sitt eget navn på. Her kan man få gravert hilsen og mottakers navn på lokket og hele innholdet vil bli gravert med personnavn. Alt kan graveres - det er kun fantasien som setter grenser. Hvorfor kjøpe PLAYERS TEE - i luksusgaveeske ? Fordi det er den garantert mest personlige gave og miljøvennlige tee - som finnes, samt det er en gave med innhold som passer til golfere på alle nivåer. Bruk - som ÅRETS GAVE...

8 Ta kontakt for ytterligere informasjon: ABSOLUTT Golf AS Tlf.: 32 16 05 05 / Fax: 32 16 05 03 e-mail: kundeservice@absoluttgolf.no


Laste ned ppt "2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS. VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google