Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skadesak tilbygg eksisterende bygg Hendelsen og skadeomfang: Entreprenøren smelter snø og is på taket til tilbygget for å kunne foreta fuging av lettklinkerelementer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skadesak tilbygg eksisterende bygg Hendelsen og skadeomfang: Entreprenøren smelter snø og is på taket til tilbygget for å kunne foreta fuging av lettklinkerelementer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Skadesak tilbygg eksisterende bygg Hendelsen og skadeomfang: Entreprenøren smelter snø og is på taket til tilbygget for å kunne foreta fuging av lettklinkerelementer. Det benyttes propan med åpen flamme for dette arbeidet. En tid etter utført arbeid oppdages røyk fra taket. Brann oppstår i takkonstruksjonen i eksisterende bygg. Det blir gjort slokkeinnsats fra ansatte hos entreprenør med pulverapparat og brannslange. Brannen blir slokket med innsats fra brannvesen. Deler av taket på eksisterende bygg brannskadet, samt røyk og vannskader på øvrige deler av eksisterende bygg.

2 Skadeforebyggende tiltak Det var ikke utsatt brannvakt. Det var ikke brannslokningsutstyr i nærheten. Brennbart materiale var ikke tildekket. Ingen risikovurdering eller utfylling av arbeidstillatelse var gjennomført. Alternativt verktøy ble ikke vurdert benyttet.

3 Spesielle forhold Ansatt hos entreprenør hadde vært med under bygging av eksisterende bygg Ansatte hadde sertifikat for varme arbeider Status: Saken er under etterforsking hos politiet


Laste ned ppt "Skadesak tilbygg eksisterende bygg Hendelsen og skadeomfang: Entreprenøren smelter snø og is på taket til tilbygget for å kunne foreta fuging av lettklinkerelementer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google