Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Spesialtrening 2014/2015 Norges beste ishockeyklubb for barn og ungdom. Basistrening - torsdager fra 1600–1730 Aldersgruppe U11 til U13 Ferdighetstrening.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Spesialtrening 2014/2015 Norges beste ishockeyklubb for barn og ungdom. Basistrening - torsdager fra 1600–1730 Aldersgruppe U11 til U13 Ferdighetstrening."— Utskrift av presentasjonen:

1 Spesialtrening 2014/2015 Norges beste ishockeyklubb for barn og ungdom. Basistrening - torsdager fra 1600–1730 Aldersgruppe U11 til U13 Ferdighetstrening - torsdager 1900-2030 Aldersgruppe U14 til U16 Målvaktstrening - torsdager 1900-2030 Aldersgruppe U14 til U16 Påmelding: http://trening.holmenhockey.no/ Deltakeravgift kr. 1500 for hele sesongen Lars Simen Paulgaard Målvaktstrener Oppstart torsdag 16. oktober Mer informasjon om opplegg og trenere følger på neste side. Per Ferdinand Stensund Basistrener Garth Smestad Ferdighetstrener

2 Basistrening Norges beste ishockeyklubb for barn og ungdom. Per Ferdinand Stensund Basistrener Lars Simen Paulgaard Målvaktstrener Garth Smestad Ferdighetstrener På basistreningene skal vi utvikle ferdighetene til hver enkelt spiller og ha fokus på skøyte- og kølleteknikk samt spilleforståelse. Vi skal også legge vekt på pasninger, plasseringer og avslutninger. Det skal legges opp til at hver enkelt spiller skal få gode utfordringer og de skal utvikle seg selv som ishockeyspillere. Dette skal vi hjelpe de med, ved å ha tett individuell oppfølging. Instruktør Per Ferdinand Stensund: Per F. har tidligere gått på NTG. Som spiller har Per F. vunnet flere NM-gull og seriemesterskap med Frisk Asker Junior. Per F. debuterte på Frisk Askers a-lag som 17 åring og spilte der i 7 sesonger. Seriemester i Get- ligaen 2007/08. Per F. har spilt på aldersbestemte landslag U16, U18 og U20. Gjennom NTG har han tatt trener 1-utdanning. Ferdighetstrening Hovedmålet på ferdighetstreningen er å gi spillerne et best mulig samspill mellom de forskjellige ferdighetene du må besitte for å kunne bli en god ishockeyspiller. Derfor skal vi fokusere mye på øvelser som omfatter skøyte- og kølleteknikk, men også posisjonering og spillforståelse. Øvelsene kommer til å ha fokus på hurtighet og eksplosivitet siden dette kommer til å gi deg en stor fordel i kampsituasjoner. Instruktør Garth Smestad: Garth har tidligere gått på NTG. Han har vunnet flere NM gull og seriemesterskap med Frisk Asker Junior. Garth debuterte på Frisk Askers a-lag som 17-åring og spilte der i 6 sesonger. Seriemester i Get-ligaen 2007/08. Garth har spilt på aldersbestemte landslag U18 og U20. Gjennom NTG har han tatt trener 1-utdanning.

3 Målvaktstrening Norges beste ishockeyklubb for barn og ungdom. Lars Simen Paulgaard Målvaktstrener Skøyteteknikk for målvakter er selve grunnmuren som man kan bygge på etterhvert, det er viktig med en riktig og god skøyteteknikk for å kunne bli en bedre målvakt. Redningsvalg og posisjon er en annen viktig del av det å være keeper, man kommer i utallige forskjellige situasjoner som målvakt og det er da viktig og ha kunnskap om hvilke redningsvalg man skal ta og hvordan man skal posisjonere seg best i mål i forhold til skytter. Returkontroll er noe som norske målvakter generelt er dårlige på. Det krever mange timers trening for og å mestre denne delen av spillet. Dette blir viktigere jo eldre man blir. Instruktør Lars Simen Paulgaard: Lars Simen Paulgaard debuterte i norsk eliteserie som 17-åring for Frisk Asker, han har representert Norge på U16- og 2 år på U18-landslaget hvor han spilte i både A- VM og i B-VM hvor han fikk prisen for beste keeper. Etter 3 år på NTG dro han til NAHL i USA og spilte på Southern Minnesota Express hvor han fikk prisen for beste keeper i NAHL både i serien og i sluttspillet. Etter et år i NAHL dro han videre til University of Denver som spiller i NCAA. Der spilte han 3 sesonger for universitetslaget og var med på å vinne serien i 2010. Han fikk også muligheten til og være med på training camp med Florida Panthers i NHL. Per Ferdinand Stensund Basistrener Garth Smestad Ferdighetstrener


Laste ned ppt "Spesialtrening 2014/2015 Norges beste ishockeyklubb for barn og ungdom. Basistrening - torsdager fra 1600–1730 Aldersgruppe U11 til U13 Ferdighetstrening."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google