Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”Studenttinget oppfordrer Rektor til å nedsette et utvalg som går igjennom ex.phil.- emnets form og innhold” Hva har skjedd?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”Studenttinget oppfordrer Rektor til å nedsette et utvalg som går igjennom ex.phil.- emnets form og innhold” Hva har skjedd?"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 ”Studenttinget oppfordrer Rektor til å nedsette et utvalg som går igjennom ex.phil.- emnets form og innhold” Hva har skjedd?

3 Ingenting

4  Ex.phil. skal fremdeles være obligatorisk, slik at man bygger på felles holdninger på tvers av fakulteter og institutt, men gjennomføringen må vinkles mot de ulike fagretninger.  Etikk bør være en vesentlig komponent, både ut i fra et individuelt og et kollektivt perspektiv, slik at studentene får innsikt i hvilke etiske problemstillinger de kan møte underveis i studiet og ute i arbeidslivet.

5  Ordningen med felles innlevering av øvingsoppgaver må evalueres og endres slik at studentene må arbeide med hver oppgave for å få dem godkjent.  Man må vurdere å gi studenter muligheter til å velge en ex.phil.-variant på 10 studiepoeng, slik at studenter sitter igjen med et fag som kan brukes ved andre utdanningsinstitusjoner. Eventuelt bør det opprettes et 2,5 poengs påbygningsfag ved NTNU.

6  Bør det gjøres noe med ex.phil emnet?  Hvordan kan det bli bedre?


Laste ned ppt "”Studenttinget oppfordrer Rektor til å nedsette et utvalg som går igjennom ex.phil.- emnets form og innhold” Hva har skjedd?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google