Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Møteagenda Leder. 07.08 Velkommen Hjertelig velkommen til BNI x Nå vil jeg gjerne be alle om å hente seg frokost og så begynner vi møtet (i møterommet)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Møteagenda Leder. 07.08 Velkommen Hjertelig velkommen til BNI x Nå vil jeg gjerne be alle om å hente seg frokost og så begynner vi møtet (i møterommet)"— Utskrift av presentasjonen:

1 Møteagenda Leder

2 07.08 Velkommen Hjertelig velkommen til BNI x Nå vil jeg gjerne be alle om å hente seg frokost og så begynner vi møtet (i møterommet) om 5-6 minutter. Velkommen og stig på.

3 07.15 Ønske gjester velkommen Da vil jeg igjen ønske alle velkommen til dagens forretningsmøte for BNI x Referanser er viktig og mange får mye ny business gjennom referanser. Det er dette BNI handler om Å GI BUSINESS MULIGHETER TIL ANDRE I SITT TEAM. (se flere punkter på side 18 i styremanualen) Før jeg introduserer oss i lederteamet, vil jeg presentere dagens gjester. Som gjest er du en viktig del av vårt forretningsmøte og dere er alle ekstra velkommen her i dag. Litt senere i møtet vil dere få muligheten til å presentere dere kort for alle i rommet.

4 07.16 Presentere lederteamet Leder: Medlemskoordinator: Medlemskomite: Kasserer: Besøksverter: Utdanningsansvarlig:

5 07.17 Informasjon om BNI BNI er i dag størst i verden på å formidle business gjennom personlige anbefalinger Vi jobber i forhold til en filosofi som heter ”Givers gain” ved å gi businessmuligheter til andre, så får du også dette tilbake. BNI måler verdien på formidlede referanser. vi jobber etter en strukturert arbeidsmetode det er salgsmøte hver uke vi har ingen konkurranse i vårt forretningsteam vi har som mål å bli 30 kollegaer i teamet vi ønsker alltid gjester velkommen, men man kan kun være gjest i BNI 2 ganger

6 07.20 Utdanningsansvarlig Navn

7 07.23 Premiere månedens nettverksbygger Gjøres i det første møte i hver måned og det gis blått skilt eller diplom til den som har utmerket seg “ekstra mye” den siste måneden.

8 07.26 Visittkortboksen Av praktiske grunner og for at ikke hele møtet skal brukes på å bytte visittkort så sender vi rundt denne visittkortboksen under resten av møtet. Vi vil jo forsikre oss om at dere får med dere alles visittkort før møtet er ferdig. legg minst 20 visittkort i lokket la boksen gå rundt minst 2 ganger

9 07.28 Ønske nye medlemmer velkommen Det er en glede for meg å ønske som nytt medlem av gruppen Du får visittkortperm (referansegenerator) Navnskilt BNI pin Første referanselapp Første invitasjon som du kan gi til en av dine kollegaer Din mentor vil være...

10 07.30 Medlemmenes 60 sekunder Det vi gjerne vil høre fra våre kollegaer i løpet av maks 60 sekunder er: a) Navn b) Firma c) Svært kort om ”bransje” og hvordan du kan hjelpe potensielle kunder d) Det vi fremfor alt vil høre er hva slags kunder/referanser du er ute etter Gro vil plinge i glasset etter 50 sek da har dere 10 sek til å komme med søket på Erstattere og gjester vil få anledning til å presentere seg etterpå (begynn gjerne med å la de to første være de som pleier å ha en god 60 sec)

11 07.50 Erstatter a) Navn b) Firma c) Svært kort om ”bransje” d) Har hovedmedlemmet gitt beskjed om søk? Gjester Da er vi svært nysgjerrige på hvem dere gjester er og dere kommer nå til å få en lignende mulighet til å helt kort presentere dere. Dere får 30 sekunder og for å gjøre det enklere for dere ber jeg tidtakeren å plinge i glasset når det har gått 20 sekunder, så dere vet når dere skal avslutte.

12 07.55 Medlemskoordinators rapport - tall Frem til i dag har vi fakturert for (sum) kroner eks moms som en direkte effekt av de businessmuligheter som er skapt her i teamet.

13 07.57 Medlemskomiteens rapport De søknadene vi nå jobber med er...... Disse bransjene ønsker vi å fylle

14 07.59 Ukens taler Hver uke får en av kollegaene 10 minutter til å utdanne oss andre i teamet i hvorfor vi : Skal velge å stole på han/henne Hvordan vi skal hjelpe han/henne ved å være døråpnere Hvilke konkrete kontakter han/hun ønsker kontakt med Hva vi skal høre etter for å bli en god døråpner Kasserer introduserer ukens taler og forteller hvem neste ukers taler er Den som holder tale har også med seg en premie til trekningen

15 08.10 Rapporteringspunktet - referanser Da har vi kommet til ukens viktigste punkt - det er nå vi rapporterer hva vi har gjort for hverandre i løpet av uken som gikk. Vi har ca 15 sek hver. (ikke takk for en til en møter) MITT POSITIVE BIDRAG ER SOM FØLGER: Introduser dine gjeste og løft frem vedkommedes tilstedeværelse Eller noe annet du har bidratt med Har noen referanser ført til noe positivt Du beholder gul lapp selv, gir hvit lapp til den du gir ref. til og leverer rosa lapp til medlmeskoordinator

16 08.18 Rapporteringspunktet - erstatter og gjester Er det noen av erstatterne som har noe bidrag i form av noen referanse/ personlig kontakt å formidle? Da skulle vi svært gjerne ønske å høre fra noen av dagens gjester hva dere har opplevd som mest positivt så langt i møtet?

17 08.20 Referansekontroll (reality check) Ta to tilfeldige valgte referanselapper som ble levert for to uker siden. Viktig å gjøre dette til et positivt innslag. Vi gjør dette for å få en tilbakemelding på hva som er skjedd - ble det business? Takk, og husk at dere alltid skal rapportere referanser som fører til business. Nå vil jeg overlate ordet til vår kasserer.

18 08.24 Kasserers rapport Vis søknadskjema 7 500 i medlemsavgift pr år + 1000 kr for innmeldingavgift første året. Kun en i hver bransje Fornyelse av medlemskap, ingen som forfaller før...

19 08.27 Beskjeder og påminnelser Neste MSP (obligatorisk medlemskurs) er.... Påmelding på www.bni.no 10-minutteren kan du først avholde etter gjennomført kurs Kurs i Referansetknikk... Annet Premietrekning (blant de som har eksterne referanser og eksterne gjester) I dag har vi......referanser og......gjester

20 08.30 Avsluttning Stor takk til dere alle for dagens FORRETNINGSMØTE og for våre gjester som benyttet anledningen til å besøke oss i dag. Bruk 5-6 min pr dag for å gjøre noe positivt for dine kollegaer i BNI Presenter besøksvertene og minn om ettermingling. Jeg ønsker dere alle en fremgangsrik foretnings uke, så ses vi igjen neste...dag på samme sted og til samme tid og DERMED er dagens møte SLUTT!


Laste ned ppt "Møteagenda Leder. 07.08 Velkommen Hjertelig velkommen til BNI x Nå vil jeg gjerne be alle om å hente seg frokost og så begynner vi møtet (i møterommet)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google