Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Jacobo ®Juan Tidsperiode: 27.september-1.oktober.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Jacobo ®Juan Tidsperiode: 27.september-1.oktober."— Utskrift av presentasjonen:

1 Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Jacobo ®Juan Tidsperiode: 27.september-1.oktober

2 LØRDAG Vel innlosjert på Euro-Youth-Hotel bar det ned i baren for forfriskninger

3 Karls Platz Marienplatz og Neues Rathaus Et par øl var da på sin plass før middagen i det veldige OlympiaTurm.

4 Olympia Turm I 25 km/t farte vi opp til opp 200 meters høyde og ut i den rimelig fasjonable roterende restauranten. BMW-museet foran og Olympiastadion til høyre for tårnet.

5 Rett nummer 4 Hennessy XO - som alltid kvalitetsbevissst.

6 Sigaren gjør det hele fullkomment. Mens Jacobo y Alfonso svinget seg på Bongo Bar (Kunstpark Ost), valgte de øvrige herrer og fortsette fråtsingen. Fire kyllingtallerkener og en pizza. Tørsten tok seg dermed opp og hotellbaren ble invadert av Juan og (for kvelden) hans ”Namibiske” frende.

7 SØNDAG Dagen ble tilbragt i Theresenwiese og galningene fra Bongo Bar insisterte på å rase rundt i en tredimensjonal helvetesmaskin. De ryggplagede holdt seg til en roterende bar med snittfart på 6 rotasjoner og 3 weissbier i timen. Det første ølteltet møtte oss med en festintensitet uten dens like i europeisk målestokk. Like bra trøkk var det i Paulaner-teltet 1 time med Ohmpa, 1 time med Populær- medley og 5 minutter på urinalet.

8 Litersøl (MASS) og Eisbein. - Kost for menn Italiensk sang falt i smak hos Napolitaneren til venstre - Heidi var vel noe mindre imponert.

9 Hva mer naturlig enn å spandere hatt til sønn og øl til far. Gutta!

10 Nytt telt og ny moro!

11 Klokka åtte var det tid for en times hvile og rick-shaw er alltid moro.

12 Klar for ny fest Restaurant på Odeonsplass.

13 MANDAG Med Alfonso igjen på hotellet raste vi rundt og kikket på ting&tang Efter 3 timers tur raste vi inn på en lunch-restaurant og jaggu var det ikke samme restaurant som gårsdagens middag!!?

14 Etter mer øl og mat var det tid for beroligende bamser Plomme- konkurransen med to vinnere

15 Drømmen om Elin Ny fest på Theresenwiese.

16 ”IMPOSSIBLE! YOU GO OUTSIDE, NOW!” Sitat fra Soup-Nazi, Alberto på vår stamkafé. Efter tysk fascistisk sikkerhetskontroll og totalt 5 timers venting tok the Cock-Inn i Sheering oss vel imot, med Foster’s og BBQ- ribs.


Laste ned ppt "Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Jacobo ®Juan Tidsperiode: 27.september-1.oktober."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google