Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til garasjemøte Nye garasjerekker i Huseierlaget Yggdrasil

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til garasjemøte Nye garasjerekker i Huseierlaget Yggdrasil"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til garasjemøte Nye garasjerekker i Huseierlaget Yggdrasil

2 Alternative løsninger
Nøkkelferdig garasjer Garasjer oppført ved eksterne firma og dugnad Type garasjer Langrekke med svalgang Langrekke uten svalgang Rekke 5 som vist på infomøte

3 Veilededne priser Tilbud nøkkelferdig fra Teknobygg minst kr ,- Tilbud nøkkelferdig fra Novicon minst kr ,- Stjern var på befaring, men ønsket ikke å gi tilbud Oppføring med dugnad Langrekke med svalgang kr ,- Oppføring med dugnad Langrekke uten svalgang kr ,- Oppføring med dugnad 5’er rekke kr ,- NB: Dette er ikke eksakte priser, men så godt vi har kunne beregnet dette ut fra tilbud.

4 Prisforskjell med og uten svalgang på langrekke
Det er foretatt beregning på hvor mye reduksjon en kan regne med ved å bygge uten svalgang. Teknobygg var klar på at vi behøver støttemur også uten svalgang. Følgende punkter er redusert med 10%: Utgraving, bort transport av masse, fiberduk og grus, isolasjon Følgende punkter er redusert med 15%: Betong, armering, takplater Kledning er redusert med totalt 100 meter (mot 250 m) Kr ,- er fratrukket for dør. Reduksjon tilsvarer kr ,- Se vedlagte regneark for priser på de enkelte poster.

5 Diverse Det er kommet forslag om å redusere garasjen for langrekken ned til samme lengde som 5’er rekka, 6,5 m. Dette alternativet har vi ikke foretatt beregninger da dette ville medføre garasje uten bod (5’er rekka får boder på sidene). Det var enighet om at alle (minus en) ønsket bod i bakkant av garasjene.

6 Tegning garasje 1, 3 og 7

7 Tegning garasje 5

8 Fremdriftsplan Målsetning er at vi har underskrevet avtaler innen 20. januar 2012 Byggestart/riving i løpet av april. Dette forutsetter at vi har fått godkjenning fra kommune, samt at de forskjellige firma har ledig kapasitet på aktuelt tidspunkt.

9 Avtaler Det er utarbeidet to avtaler, en for langrekke og en for 5’er rekka. Innholder er som bestemt på infomøte 20. oktober Tilført tekst vedr. felles bod


Laste ned ppt "Velkommen til garasjemøte Nye garasjerekker i Huseierlaget Yggdrasil"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google