Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint"— Utskrift av presentasjonen:

1 Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint
Sjøfartsdirektoratet Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint

2 Enkel godkjenning Denne metoden gir mulighet til å sende til godkjenning til kun en person. Legg også merke til at i det øyeblikk du ferdigstiller eller sender et tekstdokument til godkjenning, så kan du ikke foreta endringer i det. Når journalposten sendes til godkjenning endres journalstatus til G – Til godkjenning. Hvis den blir godkjent, endres status til F- Ferdig. Hvis den ikke blir godkjent, endres status til R- Reservert.

3 Enkel godkjenning - fortsetter
Dette kan gjøres i på to ulike måter: Når du har opprettet et nytt tekstdokument eller har tatt det frem for å skrive videre og returnerer til Microsoft SharePoint så vil du får frem innsjekkingsdialogen. I denne dialogen velger du den videre behandlingen av dokumentet. Dersom du er ferdig med dokumentet og det skal godkjennes av noen, så krysser du av for Send til godkjenning og søker fram hvilken person som skal godkjenne dokumentet i feltet. Tekstdokumentet blir da lastet inn i ePhortes dokumentlager og saksdokumentet får status G (Til godkjenning).

4 Enkel godkjenning - fortsetter
En kan også sende til godkjenning fra menyvalget Send til godkjenning i menyen Hva vil du gjøre? i vinduet for saksdokumentet.

5


Laste ned ppt "Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google