Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kvinesdal - 2005 Med fjorårets særdeles vellykkede dagstur til Kvinesdal GK friskt i minnet var det nok mange golfere som gledet seg stort til et gjensyn.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kvinesdal - 2005 Med fjorårets særdeles vellykkede dagstur til Kvinesdal GK friskt i minnet var det nok mange golfere som gledet seg stort til et gjensyn."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kvinesdal Med fjorårets særdeles vellykkede dagstur til Kvinesdal GK friskt i minnet var det nok mange golfere som gledet seg stort til et gjensyn med denne fantastiske banen. Turen ble fulltegnet på rekordtid og flere av de som stod på ventelisten kom dessverre ikke med denne gangen. Vi hadde organisert kjøring i privatbiler fredag morgen med ankomst Kvinesdal GK i tid for lunsj. Været var som vanlig når vi er på disse trakter flott, og lunsjen ble inntatt på klubbhusterrassen før det bar av sted til oppvarming og deretter utslag på hull 1. Og i år som i fjor viste det seg at utslaget på hull 1 krever sin mann (og ikke minst krever vannhinderet sine baller). Men alle kom seg da etter hvert av gårde, og vinner av den første runden ble Johan Visser som ble behørig hedret for dette etter kveldens vellykkede middag på Utsikten Golf og Konferansehotell. En hyggelig overraskelse for mange var at kvelden også skulle vise seg å inneholde en litt forsinket feiring av Jens’ fantastiske hole-in-one på Stockley Park i England i mai. Lørdagen stod to runder golf på programmet, først en individuell Stableford-runde på morgenen. Denne runden ble vunnet av (KNUD???). Mellom rundene fikk vi inntatt lunsjpakkene som hotellet hadde gjort klart og brakt opp til golfbanen. På ettermiddagen stod en Scramble på programmet og her er det vel bare å si at det beste laget som bestod av Sverre, Egil, Atle og Frode var ganske så suverene. På kvelden var det nok en gang middag og premieutdeling på hotellet. Søndagen skulle så det hele avgjøres med en individuell slagspillsrunde, og her var det Roar som viste seg som den sterkeste. Roar sa for øvrig etterpå at han trodde dette var første gangen han hadde spilt en hel runde på en og samme ball(!) Noe de som har spilt noen runder med Roar så gjerne tror på… Oppholdet ble avsluttet med at AKTIVs golfgruppe gjorde et solid innhogg i den flotte søndagslunsjbuffèen som var satt fram på Utsikten, for deretter å avholde premieutdeling på terrassen. Sammenlagtvinner over de tre dagenes individuelle runder ble Roar Høgåsen, foran Johan Visser.

2 Kvinesdal Deltakerliste: Jens Abrahamsen, Sverre Fjermestad, Richard Myrnes, Per Olav Stava, Jan Birger Dybdahl, Helge Andreas Larsen, Johan Visser, Knud Idsø, Atle Mossige, Erik Lillelund, Roar Høgåsen, Nigel S. Scott, Blasko Vidovic, Gavin McMaster, Oddvar Fosmark Egil Arnesen, Per Valheim, Eirik Gaute Pettersen, Frode Haldorsen, Sigmund Figved, Jan Petter Norheim Vidar Krogh, Kjeld Helge Omland For mer informasjon om banen, inkludert masse bilder og dessuten en imponerende film tatt fra helikopter, besøk klubbens hjemmeside:

3 Kvinesdal Oppvarming er viktig. Her representert ved Jan Birger (til venstre), Gavin (i midten) og Atle (til høyre)

4 Kvinesdal En spent gjeng venter på tur foran utslaget på hull 1. Fra venstre: Jan Petter, Eirik, Per Olav, Erik, Helge, Sverre, Gavin, Roar, Kjeld Helge, Richard og Knud.

5 Kvinesdal Og her er hva som venter på hull 1 på Kvinesdal GK. Dette hullet viste seg å være en tøff åpning på runden for noen og enhver. Her er det Jens, Egil, Sigmund, som er i aksjon.

6 Kvinesdal Utsikten fra bak teestedet på hull 3 er relativt imponerende. Heldigvis ligger selve hullet i motsatt retning…

7 Kvinesdal Her er et annet eksempel på et av Kvinesdals flotte hull. Dette er hull 9 som er en nesten 90 graders dogleg mot venstre. De som slår langt (eller tror de gjør det…) kan gå for greenen på utslaget ved å slå seg over (eller, som det skulle vise seg: i...) skogen til venstre.

8 Kvinesdal Hull 12 tror jeg er et av de mest spektakulære hull i hele Norge. Man står høyt der oppe og kan skimte greenen foran skogen langt der nede. Hullet ser lengre ut enn det spilles siden det er nedover hele veien. Fairway har flere platåer og de som slår virkelig langt kan faktisk komme seg helt over den siste kanten og rulle helt ned i dumpa foran greenen. Faren er da selvsagt at ballen stopper i bakken, og alle som har prøvd vet hvor ”lett” det er å slå om man står i en nedoverbakke.

9 Kvinesdal Noen bilder fra fredagens spill. Blasko og Sverre øverst, Vidar, Jan Petter og Erik nederst.

10 Kvinesdal Det er mye opp og ned på Kvinesdal GK. Her er greenområdet på hull 18, sett fra terrassen på klubbhuset.

11 Kvinesdal Så var det hele over. De først innkomne slapper av på klubbhusterrassen etter søndagens runde. Fra venstre Eirik, Sigmund, Kjeld Helge, Oddvar, Helge, Nigel og Atle. I bakgrunnen er Jan Petter (delvis skjult), Vidar og Richard travelt opptatt med papirarbeidet.


Laste ned ppt "Kvinesdal - 2005 Med fjorårets særdeles vellykkede dagstur til Kvinesdal GK friskt i minnet var det nok mange golfere som gledet seg stort til et gjensyn."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google