Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skole. Hvorfor har vi så mye lekser?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skole. Hvorfor har vi så mye lekser?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Skole. Hvorfor har vi så mye lekser?
Nysgjerrigper Skole. Hvorfor har vi så mye lekser?

2 Vi har valgt å forske på hvorfor har vi så mye lekser fordi,
-vi syns det er kjedelig med lekser -for at vi ikke skjønner vitsen med lekser. -og fordi vi syns vi har for mye lekser.

3 Hypotesene våre er. -For og lære mer og repetere. -For at vi skal bli smartere. -For at vi skal få mer kunnskap over språket og verden. -For at det skal være enklere og være voksen og få en god jobb.

4 -Alle på gruppa skal innhente informasjon
-Alle på gruppa skal innhente informasjon. -Vi skal ha en spørreundersøkelse som vi skal gå rundt på skolen og gi til folk som vil ha en liten undersøkelse. -Vi skal innhente informasjon på skolen. -Vi skal ha spørreundersøkelse/intervju Vi skal jobbe litt i friminuttene.

5 Spørreundersøkelse 1)Syns du at du har mye lekser?/hadde mye lekser?
¤ja ¤nei 15 21 2)Hvorfor tror du at elever har så mye lekser? Sett kryss. ¤For at de skal lære mer. 30 ¤For at de skal få repetere det de har lært. 16 ¤For at vi skal bli smartere 12 ¤For at vi skal få mer kunnskap over språket og verden. 6 ¤For at det skal bli enklere og være voksen og få en god jobb. ¤Annet 3)syns du elever bør ha leksefri skole? ¤ja :18 ¤Nei 19 4)Hvis ja hvorfor? Hvis nei hvorfor ikke?

6 HYPOTESER - For at de skal lære mer er det punktet det er svart mest på. -Så kommer for at de skal repetere det de har lært. -På 3.plass kommer de som mener at det skal bli enklere som voksen å få jobb. OPPSUMMERING -Vi har funnet ut at vi har mye lekser fordi at vi skal lære mer. -Vi har også funnet ut at lekser er viktige! Fordi: vi får lært mer og vi får repetert det vi lærer om på skolen.

7 Det var alt vi hadde og si om hvorfor vi har så mye lekser
De som var med på dette prosjektet hetter: Sivert kvålsvoll ,Leon Alexander Bærøy, Tijler Boks.


Laste ned ppt "Skole. Hvorfor har vi så mye lekser?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google