Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PRESENTASJON av årets spillere SESONGEN 0708 Almir Janne Harald Anna

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PRESENTASJON av årets spillere SESONGEN 0708 Almir Janne Harald Anna"— Utskrift av presentasjonen:

1 PRESENTASJON av årets spillere SESONGEN 0708 Almir Janne Harald Anna
Gunn Anna og Per Einar

2 Kjersti Hoel BOR: På gård i Eidsvoll ALDER: Snart 19  SØSKEN: To brødre, en yngre og en eldre. STUDERER: Lærerhøyskolen Hamar. ØNSKER Å BLI: Lærer -Håper publikum møter opp og støtter oss i både med- og motgang. Vi er et ungt lag som trenger tid.

3 Stine Brandtenborg BOR: På Grua ALDER: 1980 modell  SØSKEN: En lillebror (Petter) JOBB: Backoffice i Clear Channel Norway AS -Ikke noe er som å spille med et ivrig og engasjert publikum, som heier og roper. Viktig at de også stiller opp om laget både i mot- og medgang.

4 Karen Eline Seigerud BOR: På Jaren. ALDER: 18 SØSKEN: 3. STUDERER: Allmenfag på Brandbu. -Bli så god som mulig, samtidig som det er er gøy og at det ikke går utover skolen.

5 Ingvild Seiersten BOR: blitt samboer med Kristian på Grua =) ALDER: 21  SØSKEN: Storebror Erland. STUDERER: Bachelor i sykepleie. ØNSKER Å BLI: Det må bli sykepleier det gitt =) -Har noen en god oppskrift på en god blåbærpai??? Skal jo bli husmor jeg nå =) Er en racer på kringle og kanelsnurrer, men stopper litt der ;-)

6 Maren Stokke Rogneby BOR: I Nordre Oppdalen ALDER: 16  SØSKEN: En storesøster, Ida STUDERER: Går 1 IDA på Roa VGS ØNSKER Å BLI: Det har jeg ikke bestemt meg for enda. -Jeg har mange "Gipsy" minner med Mia :P

7 Andrea Myhrstuen BOR: Gran ALDER: 17  SØSKEN: Martin (20) Johanna (10) STUDERER: Roa vgs - idrettslinja ØNSKER Å BLI: fysioterapeut, kanskje? -Knall grønne epler er et must!

8 Jeanette Kørra BOR: I Oslo ALDER: Blir 22 SØSKEN: 2 Malene og Renate. STUDERER: Forretningsjus på BI i Nydalen. ØNSKER Å BLI: Mest sannsynlig noe innenfor det studiet -Spise banan og tape det som måtte tapes :-)

9 Trine Ensrud BOR: Gran eller nærmere SÅS ALDER: 21 SØSKEN: Ei søster som er 51/2 år eldre enn meg. STUDERER: Ferdig med det, men har planer om å videreutdanne meg innen kreftomsorg. ØNSKER Å BLI: Hjelpepleier. Trine er ”Såsing” -Neeeeeiiiiiiiiiii, fari, jaja. …smittende og til dels uregjerlige latter…

10 Lisbeth Straume Spilt for klubben i 22 år !!
-Jeg vil takke alle som har stilt opp for håndballen i Lunner gjennom mange år. Det er alt fra lagvenninner, trenere, oppmenn, styremedlemmer, pensjonistgruppa og ikke minst publikum. Jeg har mange gode minner fra alle sesongene i lunnerdrakta.

11 Karen Kalstad BOR: I Brandbu ALDER: 18 SØSKEN: En helbror, en halvsøster og noen stesøsken på forskjellig kanter av landet. STUDERER: De aller siste skolebøkene på Hadeland vgs, avd. Brandbu, siste året nå :) ØNSKER Å BLI: Vil studere psykologi i Australia når jeg er ferdig på videregående. «Mor, nå er jeg sytten år. Er det ikke på tide jeg får lov til å gå med BH og bruke sminke snart? -Ett nei er ett nei, gutten min.»

12 Anne Lene Høiby BOR: På Kalvsjø og Gran. ALDER: 17 år. SØSKEN: En eldre søster. STUDERER: Går almenfag på Brandu vgs.. ØNSKER Å BLI: Hmm...har ikke helt bestemt meg. -Ønsker at folk kommer å heier på oss, lager stemning i hallen :-)

13 LENA BØSTERUD BOR: Brårud ALDER: 31  SØSKEN: En "lille" bror på 26. JOBB: Førskolelærer. Jobber på en barneskole i 1. og 2. klasse. -Er glad bare det blir sendt litt håndball på tv, da spiller det ingen rolle hvem som spiller.....

14 Kirsti Kristoffersen BOR: På Bjølsen i Oslo, men er fra Vestfossen. ALDER: 21  SØSKEN: En lillesøster, Martine. STUDERER: Ved Westerdals School of communication. snart ferdigutdanna tekstforfatter ØNSKER Å BLI: Rik og berømt skribent? en helt spesiell følelse å høre 300 stykker på tribunen rope og juble for deg når du har gjort noe bra på banen.. Magisk :)

15 Wendy Dahl BOR: I Bjøraltenga (Kalvsjø) ALDER: 18 SØSKEN: En bror, Stefan. STUDERER: Går siste året på Hadeland Videregående Skole, på Medier og Kommunikasjon. ØNSKER Å BLI: Det er litt usikkert, men har i hvert fall begynt å se litt på skoler i henhold til neste år. -Taco og cola. Hehe :-)

16 Nina K. Sollie BOR: I Moen ALDER: 18 SØSKEN: En bror.
STUDERER: Idrettslinje Roa vgs ØNSKER Å BLI: politi -jeg vil jo nå så langt som mulig..

17 Silje Stensrud BOR: Slemmestad ALDER: 26 år SØSKEN:
STUDERER: Master i fysioterapi JOBB: Fysioterapeut -Jeg har tro på at èn kan komme langt med topp innsats og vilje hele veien.

18 Anette Magnussen BOR: På Grünerløkka i Oslo ALDER: 83 modell  SØSKEN: Storesøster Lena og lillebror Stian. STUDERER: Er ferdigutdannet lærer. ØNSKER Å BLI: Skal jobbe som lærer etter hvert, men trives veldig godt på Sportshuset. -Har holdt meg til Lunner.

19 Line Persen BOR: St.Hanshaugen, Oslo ALDER: 24  SØSKEN: Storesøster Heidi, storebror Håvard og lillebror Amund STUDERT: pedagogikk, og første år psykologi. Er nå daglig leder i Bianco Footwear i akersgaten. ØNSKER Å BLI: Kunne tenke meg både å bli lege eller psykolog, -kanskje jeg åpner egen butikk?

20 Winnie Snellingen BOR: Roa ALDER: 80 modell SØSKEN: 2
JOBB: Fysioterapeut

21 Line Maria Sandhaug BOR: Oslo ALDER: 22  SØSKEN: En eldre bror. STUDERER: Økonomi og Administrasjon på BI. ØNSKER Å BLI: Uvisst, mye interessant å velge i, så jeg har valgt et bredt fag, hvor jeg har mange muligheter -Jeg er veldig glad i natur og dyr,

22 Heidi Jacobsen BOR: Oslo / Raufoss ALDER: 21  SØSKEN: Maja og Guro. STUDERER: Markedsføring på BI. -Jeg er veldig Raufoss supporter !

23 Heidi F. Enger Otone BOR: Oslo ALDER: 23 SØSKEN: Halvsøster. STUDERER: PR og Kommunikasjons ledelse BI. -pleier å være litt nervøs på en positiv måte:)

24 Jeanette Helene Ekeren
BOR: Granåsen ALDER: 18 SØSKEN: Geir-Marius :-) STUDERER: Frisørlæra. ØNSKER Å BLI: Frisør og staylist -Nesj .

25 Gudrun M. L. Nilsen BOR: Majorstua ALDER: 19 (fyller )  SØSKEN: To storesøstre. STUDERER: Nei, nå jobber jeg for Securitas. - Jeg er ekstremt glad i poteter.

26 JENTER 18 Sonja Gjesdal Henriette Rogneby Elverud Tonje Aaserud
Victoria Tvenge Kjersti Dæhlen

27 Mia Seljesæter Lise Egge Karoline Bonde Hval Susanne Gøthe Silje Wøien Madeleine Edvardsen Lunnerhallen

28 Noen av bildene i denne presentasjonen er hentet fra:
Takk til dere! Med sportslig hilsen


Laste ned ppt "PRESENTASJON av årets spillere SESONGEN 0708 Almir Janne Harald Anna"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google