Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SPØRREUNDERSØKELSE JENTER 2002 - 2014. BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SPØRREUNDERSØKELSE JENTER 2002 - 2014. BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING."— Utskrift av presentasjonen:

1 SPØRREUNDERSØKELSE JENTER 2002 - 2014

2 BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING TILBAKEMELDINGER FRA KLUBBEN ØNSKE OM Å BLI BEDRE 28 BESVARTE UNDERSØKELSEN

3 SKALA 1-6 1- HELT UENIG 6- HELT ENIG 8 PÅSTANDER SOM BLE BEDT OM VURDRING: 1.JEG MENER TRENEREN ER KUNNSKAPSRIK OM HÅNDBALL OG HVORDAN MAN SKAL LEDE LAGET: 2.JEG MENER TRENINGER GJENNOMFØRES PÅ EN GOD MÅTE: 3.JEG HAR EN GOD DIALOG MED LAGETS TRENER: 4.JEG MENER LAGET TRENGER EN EKSTERN (IKKE FORELDER) SOM HOVEDTRENER: 5.MIN DATTER FØLER HUN FÅR GOD OG TILRETTELAGT OPPFØLGING AV TRENERNE: 6.MIN DATTER TRIVES PÅ LAGET OG GLEDER SEG TIL TRENING OG KAMP: 7.MIN DATTER HAR UTVIKLET SEG POSITIVT (SPORTSLIG) GJENNOM 2013 : 8.JEG OPPFATTER AT HOLDNINGER OG KOMMENTARER TIL ANDRE FORELDRE UNDER KAMP ER GODE:

4 JEG MENER TRENEREN ER KUNNSKAPSRIK OM HÅNDBALL OG HVORDAN MAN SKAL LEDE LAGET: FRITEKST: «DET ER TRIST Å HØRE 11-ÅRINGER FORTELLE AT DE FØLER SEG IGNORERT OG LITE IVARETATT AV TRENEREN. LITEN SPORTSLIG UTVIKLING!»

5 JEG MENER TRENINGER GJENNOMFØRES PÅ EN GOD MÅTE: FRITEKST: «SYNES AT TRENINGEN BLIR FOR "DOMINERT" AV HOVEDTRENER SOM IKKE HAR NOE MED LAGET Å GJØRE ELLERS(KAMP). LAGETS TRENERE BØR SLIPPES MERE TIL MED SITT LAG» «SKULLE GJERNE HATT MER TRENING. DERSOM VI IKKE FÅR MER HALLTID, HADDE DET VÆRT ØNSKELIG MED LØPE/STYRKETRENING» TILBAKEMELDINGENE JEG FÅR FRA MIN DATTER ER AT DE ER BRA OG AT HUN FØLER SEG BÅDE SETT OG IVARETATT

6 JEG HAR EN GOD DIALOG MED LAGETS TRENER: «SYNES TRENERNE OG STØTTEAPPARATET GJØR EN STRÅLENDE BRA JOBB»

7 JEG MENER LAGET TRENGER EN EKSTERN (IKKE FORELDER) SOM HOVEDTRENER: «HAR FUNGERT VELIDG BRA MED FLINKE FORELDRETRENERE TIL NÅ, MEN KANSKJE NATRULIG MED EKSTERN HOVEDTRENER FRA NESTE SESONG ELLER SESONGEN DERETTER» «LAGET TRENGER EKSTERN TRENERKAPASITER OMGÅENDE!» «BLIR LITT MATT AV DET HØYE KONFLIKTNIVÅET - SETT UTENIFRA FREMSTÅR DETTE SOM HØYT BÅDE TRENERE OG LAGLEDERE I MELLOM, OG MELLOM OVERIVRIGE FORELDRE»

8 MIN DATTER FØLER HUN FÅR GOD OG TILRETTELAGT OPPFØLGING AV TRENERNE: «ALLE JENTENE MÅ GIS SAMME MULIGHET TIL Å TRENE MER HVIS ØNSKELIG. NOEN FÅR LOV, ANDRE IKKE. TYDELIGVIS MÅ MAN HA FORELDRE SOM ER TRENER ELLER KJENNE ANDRE TRENERE GODT, DET HJELPER....» «OPPLEVER AT DET ER LITT MYE "ALLE SKAL HA DET GØY" NÅR VI NÅ NÆRMER OSS EN FASE DER MOTSTANDEN BLIR MER ORGANISERT, OG ENKELTSPILLERE KAN FALLE IFRA OM DE IKKE PRIORITERES PÅ SITT NIVÅ. FLEST MULIG - LENGST MULIG - BEST MULIG. TRENING/OPPLEGG BØR LEGGES OPP RUNDT DETTE.»

9 MIN DATTER TRIVES PÅ LAGET OG GLEDER SEG TIL TRENING OG KAMP: «SKJØNNER IKKE HELT TANKEN MED Å UTSETTE MANGE AV J11 JENTENE FOR ALTFOR TØFF MOTSTAND I J12 SERIEN...»

10 MIN DATTER HAR UTVIKLET SEG POSITIVT (SPORTSLIG) GJENNOM 2013 : «LITEN SPORTSLIG UTVIKLING!»

11 JEG OPPFATTER AT HOLDNINGER OG KOMMENTARER TIL ANDRE FORELDRE UNDER KAMP ER GODE:

12 OPPSUMMERING: SNITT: 4,34 GOD OG STRUKTURERT MÅTE Å FÅ TILBAKEMELDINGER PÅ KAN UTVIDES TIL Å TILLATE FRITEKST PÅ ALLE SPØRSMÅL ØNSKER Å GJØRE DETTE PÅ HALVÅRLIG BASIS (2 GANGER I ÅRET)


Laste ned ppt "SPØRREUNDERSØKELSE JENTER 2002 - 2014. BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google