Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Fidel ®Olé ®Victorio Tidsrom: 13.-16. mars.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Fidel ®Olé ®Victorio Tidsrom: 13.-16. mars."— Utskrift av presentasjonen:

1 Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Fidel ®Olé ®Victorio Tidsrom: 13.-16. mars

2 Ved innsjekk Stansted ble de fleste skolert i italiensk av reiseleder gjennom begrepene Scuzi og Amore Toughico - også til stor glede for britiske medpassasjerer. Glugg-glugg og via en pausepils i Treviso var vi på vei til Jesolo med Olé på gulvet i drosjebilen. LØRDAG: Andrès y Juan sviktet på oppløpet og gav åpning for et sprudlende innhopp av Fidel. Etter noen startvansker ved innsjekk dukket han opp ved gaten og alle hjerter gledet seg.. Stansteds nye uterestaurant ble innviet med Glenfiddich og Finland, Finland, Finland.

3 .. Men gutta var svoltne og en britisk restaurant virket rimelig trygt. Da øl kom i litersglass (ref. Oktoberfest) skulle det bli langt fra trygt…. Vår behjelpelige hotellsjef møtte oss med utsrakte armer og knekte håndledd og et par tutti bene senere ravet vi inn på første og beste pub...

4 SØNDAG: Vi hadde visstnok bestilt frokost kl. 10 på rommet, og det var i grunn ganske trivelig på Fidel og Alfonsos romslige terrasse. Nede i resepsjonen hadde Donna Diego bestilt billetter for oss til Venezia. Tydelig at morsfølelsen slo inn for fullt hos den ivrige hotellsjef. Selv den største helt må ta seg en blund mellom slagene. På vei til disco var det tid for en ny middag...

5 Med skotsk assistanse i brusen psyket vi oss opp til en dag i kulturens og arkitekturens tegn. 1: Lunchtorv 2: Sukkenes bro 3: Marcusplassen 4: Canal Grande og Rialto 5: Tutti di Mare 3 2 1 4 5

6 Reiselederen sørget for at hattene var på plass og vi var klar for å inspisere arkitekturen. Tre flasker med dårlig rosévin og to flasker med hvitvin akkompagnert av en liten matbit sørget for en flott ramme, og latter-kulene kom stadig oftere. Da de ikke hadde Whisky måtte vi lage våre egne Irish. Victorio ble tatt på fersken idet kaffen ble gjort lysere men da slo vi til med 5 lekne Grappa for å blid-gjøre den sympatiske eieren. Fidel fikk seg en spesiell venn blant duene

7 Gutta på Marcusplassen med Dogepalasset til Høyre og Marcuskirken bak. Over Sukkenes bro jamret fangene da de var på vei fra Dogepalasset og til fengselet (fengselet på høyre side).

8 Alfonso slo til med suspekte konditorvarer som sank som en stein i magesekken. Et transportmiddel kunne dermed være på sin plass, men det var kun et par hundre meter til Canal Grande og Rialto-broen og ”skipet” ble forlatt. Mye å kikke på og da Victorios blære trengte lettelse passet det med et lite ølstopp.

9 Etter noen timer var det tid for nytt sted. 5 nette sangfugler forflyttet seg 50 m og Kari Bremnes gjorde sitt inntog: No vil æ færa til Mexico, færa på tur til Mexico. Der ska æ kvil i sola, og prøv å kom på rett kjøl. No e d punktum finale, du får prøv å smør på brødskiva di sjøl! Med Rialto i bakgrunnen var hedonismen i høysete og den ene flasken etter den andre med nydelig rosévin ble gurglet ned i det gondolene passert med sobre brudepar.

10 Når man behersker italiensk er det lett å komme i kontakt med ”lokal- befolkningen”. Videre vandring gjennom trange smug og gjøgleri med amerikanske skoleklasser gav god appetitt... Et verdig farvel til Canal Grande

11 Vi var litt uheldige med rosene vi kjøpte. Bladene dryste fælt inne på restauranten, men med lett gestikulering av Fidel ble vil hjulpet av en hyggelig servitør. Sim-sala-bim og Tuttidi Mare sto foran oss. Vel belåtne kjøpte vi inn niste og satte kursen hjemover. Vi havnet selvfølgelig på feil båt, som tok oss til Lido di Venezia, men da en bar lyste opp foran oss var smilet kjapt tilbake. Pianoet ble straks oppdaget og en selvkomponert Squatnæs 1 -sang i A- moll ljomet 5-stemt ut i lokalet. Tilbake på riktig båt var det mye moro før bussen fra Punta Sabbioni skulle ta oss til bake til Jesolo.

12 Lunchen var vel overstått og den ende- løse stranden var et fint hvilested. På ettermiddagen skulle Liberalisten og Frilufts-sosialisten gå til innkjøp av vann. Hele den første veggen vi møtte i butikken var fylt opp av viner med etiketter av diktatorer hvorav MANDAG: Etter gårdagens fest og lange gåtur (pubcrawling) bortover til hotellet grunnet avhopping på feil holdeplass var frokosten en kamp for å overleve. Nazi-Tyskland sto for 80%. Forferdet men fascinert over den kommende tyske reaksjonen ved hovedinnrykket 15 dager senere,. gikk vi til innkjøp av en Ørkenrev, en Göring (Merlot), en Adolf (Cab. Sauv.)og en ”Uncle Heini”(Cab. F)

13 Hva er vel en flott utekafe uten en panne med Paella Hipp hurra for Fidel som fylte 32! Mens Alfonso dro på hotellet og Victorio y Hernan badet i nettoen ville Olé gjøre stas på bursdagsbarnet. Toppløs servering er ikke det samme som lettkledd revy og etter x antall Grappa mente Olé at det ikke er ordentlig bursdag uten en skikkelig cabaret… TIRSDAG: Mens hjemturen ble brutal for reise- lederen fortsatte gårdagens artist festen. Man minnes kanskje best halling- dansen foran politiet ved flyplassen. Vanskelig å rangere, men turen var alt-i- alt fryktelig moro.


Laste ned ppt "Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Fidel ®Olé ®Victorio Tidsrom: 13.-16. mars."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google