Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Www.kfuk-kfum.no Tween Sing Tilhørighet, Ta sjansen, Tro.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Www.kfuk-kfum.no Tween Sing Tilhørighet, Ta sjansen, Tro."— Utskrift av presentasjonen:

1 www.kfuk-kfum.no Tween Sing Tilhørighet, Ta sjansen, Tro

2 www.kfuk-kfum.no Hva er Tween Sing? Tween Sing Nytt konsept for 5.-8. klassinger ”Vi er ikke mini, vi er ikke Ten Sing, vi er midt i!” Tween Sing er KFUK-KFUMs nye tilbud til tweens, målgruppen mellom barn og ungdom. Tween Sing knyttes tett opp mot Ten Sing i form og innhold, og bruker flere av elementene fra Ten Sing som musikkuttrykk, dans, band, stomp, teknikk mm.

3 www.kfuk-kfum.no Mellom barn og ungdom Vi ønsker at Tween Sing skal klare å fange opp tweens etter barnegospel, før Ten Sing, slik at vi kan understreke og støtte opp om deres unike plass i livet, akkurat der de er, mellom barn og ungdom. Dette vil vi få til ved å forsøke å fange opp målgruppens interesser, uttrykk, mestringsnivå, kultur og relasjoner, og la dette være fokuset i arbeidet med Tween Sing.

4 www.kfuk-kfum.no Tween Sing som trosopplæring 1. Tilhørighet Tween Sing skal være et inkluderende og åpent miljø, der alle er velkomne, og der alle skal få finne sin plass og bruke sine evner.

5 www.kfuk-kfum.no 2. Ta sjansen Tweens har mange og ulike talenter, noen er flinke til å synge eller danse, andre har gode praktiske ferdigheter. I Tween Sing skal det være lov å ta sjansen, å få lov til å prøve seg på noe nytt, og å få utfolde sin kreativitet

6 www.kfuk-kfum.no 3. Tro Vi ønsker at Tween Sing skal være et sted der det kristne budskapet er tydelig til stede. Vi ønsker samtidig at det skal være en plass der det er lov til å dele sin tro, og få hjelp til å utvikle sin tro.

7 www.kfuk-kfum.no Vi vil ha med alle! Tween Sing er et tilbud for jenter og gutter! Vi legger vekt p å at utforming av Tween Sing skal v æ re slik at b å de jenter og gutter kan f å utfolde seg p å det de synes er spennende V æ r kreative! Bruk guttenes kompetanse p å det å v æ re gutter og jentenes kompetanse p å det å v æ re jenter!

8 www.kfuk-kfum.no Aktiviteter Kor Band Dans Drama Lyd Lys Bilde Stomp SportY

9 www.kfuk-kfum.no Start Tween Sing ”Vi er Tween Sing”, cd med singback og noter Tween Sing noteabonnement fra Cantando forlag www.tweensing.no Stomp-opplegg Tween Sing seminar/festival 5000 kr i startstøtte

10 www.kfuk-kfum.no Tween Sing notepakka

11 www.kfuk-kfum.no Her finnes Tween Sing: Stavanger Bergen Førde Flekkefjord Arendal Røyken Asker Holmlia Vålerenga Bærum Gjøvik Bodø Horten Haugesund Grimstad Voss Gjøvik + enda flere steder! Og det kommer stadig nye grupper!

12 www.kfuk-kfum.no Tween Sing-arrangementer høsten 2010: Tweekend i Os i Bergen Tweens-festival i Bodø Tween Sing-dag i Skøyen kirke Tween Sing-seminar på Eidsvoll Tween Sing-seminar i Stavanger

13 www.kfuk-kfum.no Vår visjon Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle kristne, modige og kreative tweens!


Laste ned ppt "Www.kfuk-kfum.no Tween Sing Tilhørighet, Ta sjansen, Tro."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google