Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

mennesket mennesket Utviklingssone for hva mennesket kan klare å lære med hjelp/sammen mennesket.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "mennesket mennesket Utviklingssone for hva mennesket kan klare å lære med hjelp/sammen mennesket."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 mennesket mennesket Utviklingssone for hva mennesket kan klare å lære med hjelp/sammen mennesket

4

5 Sammen Alene

6 Sammen Alene

7

8 Paulus om rettferdigheten i Kristus og oppstandelsen: Jeg mener ikke at jeg alt har nådd dette, eller alt er fullkommen, men jeg jager fram mot det for å gripe det, fordi jeg selv er grepet av Kristus Jesus. Mine søsken, jeg tror ikke om meg selv at jeg har grepet det. Men én ting gjør jeg: Jeg glemmer det som ligger bak, og strekker meg etter det som er foran, og jager fram mot målet, mot den seiersprisen som Gud fra det høye har kalt oss til i Kristus Jesus (Filipperne 3, 12-14).

9 For vi forstår stykkevis og taler profetisk stykkevis
For vi forstår stykkevis og taler profetisk stykkevis. Men når det fullkomne kommer, skal det som er stykkevis, ta slutt. Da jeg var et barn, talte jeg som et barn, tenkte jeg som et barn, forsto jeg som et barn. Men da jeg ble voksen, la jeg av det barnslige. Nå ser vi i et speil, i en gåte, da skal vi se ansikt til ansikt. Nå forstår jeg stykkevis, da skal jeg erkjenne fullt ut, slik Gud kjenner meg fullt ut (1. Korinter 13, 9-12).

10 Fra Sakarjas fjerde syn da han så Josva bli anklaget av den onde framfor Herrens ansikt: Josva var kledd i skitne klær der han sto foran engelen. Engelen tok til orde og sa til dem som sto foran ham: «Ta av ham de skitne klærne! Til Josva sa han: «Se, jeg tar bort din skyld og kler deg i festklær.» (Sakarja 3, 3-4)


Laste ned ppt "mennesket mennesket Utviklingssone for hva mennesket kan klare å lære med hjelp/sammen mennesket."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google