Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nordlandssykehuset. Avdeling for voksenhabilitering.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nordlandssykehuset. Avdeling for voksenhabilitering."— Utskrift av presentasjonen:

1 Nordlandssykehuset. Avdeling for voksenhabilitering.

2 Et prosjekt rettet mot ungdommer med funksjonsnedsettelse. Med hovedvekt på ungdommer med lettere utviklingshemming.

3 MÅLSETTING Tilrettelegge og gjennomføre kurs på tema ”Kropp, Identitet og Seksualitet” Lage kursopplegg på tema ”kropp, identitet og seksualitet” som andre kan undervise og veilede målgruppen ut i fra.

4 Arbeidsformen i prosjektperioden. Vi jobber direkte mot målgruppen i samarbeid med fagfolk i kommunene. Til stede på kurs har ungdommen hatt med seg en nærperson som lærer, spesialpedagog, assistent eller helsesøster. Alle som har vært med på kurs har gitt evaluering på innhold og kursform. Vi har under hele prosjektperioden gjennomført pilotutprøvinger for enkeltungdom eller små grupper i tilegg til de organiserte kursene. Brukt egne erfaringer.

5 Evaluering i prosjektperioden. De har spontant evaluert undervegs i kurspauser. Systematiserte evalueringsskjemaer som ble laget for både for målgruppen og for fagpersoner er fylt ut hundre prosent etter kursene. Innspill som har kommet undervegs fra fagpersoner på kommunenivå. Innspill fra kollegaer med ulik faglig bakgrunn i spesialisthelsetjenesten. Innspill fra ”salen” der prosjektet har vært presentert.

6 Til ferdigstillelse av produkt. Arbeidet med å få på plass materiell som er rikholdig nok, med valgmuligheter innenfor alle temabolkene har vært utfordrende. Rettighetsavtaler som er gjort har en tidsramme på 10 år fra prosjektets slutt. Vi har søkt støtte i nærliggende litteratur som er skrevet om de aktuelle tema. Det finnes en referanseliste bakerst i kurskonseptet.

7 Kurskonseptet er ferdig !!! www.nlsh.no/habiliteringsteamet

8 Smakebiter fra permen

9 Smakebiter fra CD

10 IMPLEMENTERING Hva ønsker dere?


Laste ned ppt "Nordlandssykehuset. Avdeling for voksenhabilitering."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google