Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

TOUR DE PARIS 2002 DATO: Sept. BASE: 5th arrondisment

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "TOUR DE PARIS 2002 DATO: Sept. BASE: 5th arrondisment"— Utskrift av presentasjonen:

1 TOUR DE PARIS 2002 DATO: 12.-15. Sept. BASE: 5th arrondisment
DELTAKERE: Alf Erik Monsen Hjarrand Hillgaar Jacobo Ole Andreas Johannessen

2 TORSDAG 12.9: Etter lunch på flyet bestående av 3 drinker, en cognac, en øl og en Toblerone på deling kom vi helskinnet ned på Beauvais flyplass. Taxituren gikk smertefritt og endelig fikk vi sjekket inn på det svært så tilfredsstillende Hotel Sunny i Latiner- kvarteret (rød runding på kartet). Vorspiel basert på 8 Años Bacardi og annen spirituosa vi hadde shoppet på Torp, ble straks instigert. Torsdagskvelden i Rue Mouffetard (blå strek) sto dermed foran oss. Fransk mat, vin fra Beaujolais samt obligatorisk GT fremprovoserte selvkomponert Esperanto. Etter X antall barer, havnet vi på en spansk restaurant der vi uvisst av hvilken årsak endte opp med et fjell av tapas etterfulgt av en voldsom paella. På dette tidspunktet hjalp vi de lokale trubadurer både med koring og solo. På natta viste byen seg for stor for den utvalgte reiseleder og brukte så meget som 2 timer med gange samt algeriske taxisjåfører for å komme seg vel i havn. God natt.

3 FREDAG 13.9 På morgenen sto Oles romkamerat (fra rom 31), Erik opp på rom 25 og fant ikke toalettet på den siden det burde være. Han snudde seg så mot den andre senga og spurte i sin sedvanlige ethylrus - hvem er du? Etter å ha fått greie på undertegnedes navn, var lettelsen betydelig. Jacobo hadde utrolig nok også greidd å ta motsatt rom. Klar for frokost (pils og omelett) før den store kulturelle utflukt til Eiffel tårnet. Metroturen ble litt lang, og pils umiddelbart etter ankomst måtte til før inspeksjon av tårnet.

4 Heis er for pyser, ergo 120 meter rett opp fordelt på drøyt 600 trappetrinn. Naturlig nok er man fryktelig sliten vel nede på landjorda. Det var dermed tid for å finne noe solid føde.

5 Hos Ping var det knakende god service
Hos Ping var det knakende god service. Pings illustrasjon av hvordan man skulle angripe maten ble noe misforstått av undertegnede idet han holdt på å gape over Pings erfarne fingre. Monsen holdt seg som vanlig til suppe og ble noe forstyrret av en fisk som stirret fra tanken bak på bildet. Humøret steg og vi hoppet på en metro mot Notre Dame. Derifra var kartet til høyre tilstrekkelig for å få oss tilbake til hotellet.

6 Etter en kjapp lur var herrene klare for vorspiel
Etter en kjapp lur var herrene klare for vorspiel. Ole og Erik ses her i sitt rette element, mens undertegnede fikk plass på balkongen (red.anm. Dasslokket). Da en del drinker hadde stupt ned til dødsriket, fikk vi også besøk av den noe forsovede Jacobo. Etter et par barbesøk var det tid for lettkledd underholdning insistert på av den reisevante Johannessen. Reiselederen hadde nakne legger, men hotellet ved siden av var klar for å assistere tildekning av disse. Frem kom en grønn dressbukse for EUR 60. Etter tilstrekkelig kveldskultur dro herrene m.u.a. Olemann til en ny bar for litt nye forfriskninger før man satte skuta hjemover. God natt.

7 LØRDAG 14.9 Før syvsoverne Tho og Hillgaar hadde kommet seg opp, var Monsen og Johannessen i gang med mer sightseeing. Notre Dame ble inspisert grundig. Ole kom som alltid i god kontakt med de lokale damene.

8 En utslitt reiseleder trengte umiddelbar foring og satte kursen for McDonald’s. Etter 25 min. kø var det kun en svær 35 åring med en 8 år gammel sønn igjen. Den prøvetidsansatte Balla fra Elfenbenskysten prøvde så godt han kunne, men Barnefaren var ikke fornøyd og hisset seg stadig mer opp. Vice sheriffen (en alkoholisert Benny fra the Julekalender) kom frem, og temperaturen økte proporsjonalt med minuttene som gikk. Da sjefen kom frem, klikka mannen totalt og kasta brettet med maxt inn der Balla sto å så på med store øyne. Far og gråtkvalt 8-åring forsvant så fra køen. Maten fra Balla var naturligvis feil og ved bordet ved siden av - tro det eller ei; der satt radarparet ennå i restauranten. Etter så å ha møtt tre politifolk på toalettet ble det aldeles for meget for undertegnede som farte tilbake til hotellet. Benny De andre gutta la ut på urban ekspedisjon. Erik ses her tydelig inspirert av Mona Lisa.

9 Etter en dag fylt med kultur og tortur (3 timer lang Techno-parade forbi hotellrommet), var man klar for etniske, kulinariske opplevelser. Marokko ble kjapt valgt ut som tema og (for Monsen velkjente) Cous-Cous ”Royal” farte ned på høykant. Tilbake på hotellet var det drikkepoker på agendaen (med og uten Les Bløff). Det bar så igjen opp til Rue Mouffetard der barene sto med åpne armer (sluser). Etter X antall drinker var majoriteten klar for disco. Taxi for 4 viste seg å være science-fiction, og flere barer måtte benyttes før Monsen og Tho tok taxi til disco mens resten gikk himåt.

10 SØNDAG 15.9 Vel oppe gjennomsnittlig 3 timer etter sengetid, var en kjip taxisjåfør klar til å snyte oss. Vi hadde initielt ikke nok penger og Jacobo ble holdt i ”arrest” i bilen. Alle endevendte sine lommer og da ble det likevel nok. Innsjekk måtte reåpnes da vi kom 20 minutter før avgang. For trespannet under var humøret på topp, og alle kunne kjapt enes om at turen hadde vært knallgøy. SØNDAG 15.9 Vel oppe gjennomsnittlig 3 timer etter sengetid, var en kjip taxisjåfør klar til å snyte oss. Vi hadde initielt ikke nok penger og Jacobo ble holdt i ”arrest” i bilen. Alle endevendte sine lommer og da ble det likevel nok. Innsjekk måtte reåpnes da vi kom 20 minutter før avgang. For trespannet under var humøret på topp, og alle kunne kjapt enes om at turen hadde vært knallgøy.


Laste ned ppt "TOUR DE PARIS 2002 DATO: Sept. BASE: 5th arrondisment"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google