Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Aven Holmestrand AS.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Aven Holmestrand AS."— Utskrift av presentasjonen:

1 Aven Holmestrand AS

2 Om selskapet Selskapet Den 1ste januar 2006 kjøpte Forsaträ AB Aven AS i Holmestrand med datterselskapet Aven Pallen AB i Rabbalshede i Sverige. Det nye konsernet ble en av de største aktørene i Norden innen produksjon av paller og treemballasje. Det var et viktig skritt, ikke bare for de respektive selskapene, men også for våre kunder. Vi skapte både samordningsgevinster og større ressurser for utvikling av nye løsninger for treemballasje. Den geografiske spredningen av våre anlegg sikrer våre kunder raske leveranser. Vi har besluttet å fremheve vårt varemerke ennå sterkere. Fra 1ste mai 2008 skiftet alle enhetene i konsernet navn til Aven med tillegg av stedsnavn: Aven Rabbalshede AB Aven Forsa AB Aven Holmestrand AS I forbindelse med navnendringen ble også selskapsstrukturen endret slik at de tre operative enhetene nå eies av Aven Holding AB. De fremganger vi har hatt siden det nye konsernet ble etablert fortsetter. Konsernets omsetning har økt til 330 millioner kr og vi er totalt 160 ansatte. Produksjonen ligger i overkant av 3 millioner paller pr år. Vår målsetting er at vi skal fortsette å ta nye markedsandeler. I 2008/09 investerer konsernet ca 40 millioner kr i ny maskinlinje i Aven Rabbalshede og deretter kommer investeringer i samme omfang i Holmestrand. Treemballasje er et produkt som har framtiden for seg og anvendelsen av treemballasje vil øke. Treet klarer nye krav til kvalitet, miljøtilpasning, gjenvinning og energisbesparelse.

3 Selskapets historie 1928 Heine Aven startet ambulerende sagbruk.
1958 Virksomheten startet med leveranser av tre emballasje til Nordisk Aluminium, i dag Hydro. 1968 Magne Aven overtok virksomheten etter sin far og dannet selskapet Aven AS. Selskapet la ned sagbruket. 1973 Selskapet startet samarbeid med fengselsvesenet om produksjon av paller i norske fengsler. 1983 Selskapet kjøpte Gregersen Industrier AS i Holmestrand som jobbet innenfor samme segment og ble innlemmet i Aven AS. 1987 Aven kjøpte selskapet AS Tre som den gang var Norges største produsent av europaller. Selskapet skiftet navn til Aven Tre.

4 Selskapets historie 1995 Aven kjøpte alle aksjene i det svenske konkurrentselskapet Pallen Rabbalshede AB i Bohuslän, med datterselskap i Polen (som da skiftet navn til Aven SP). 1998 Aven Tre ble fusjonert inn i Aven AS. 2001 Aven SP ble solgt ut av konsernet. 2006 Forsaträ AB kjøpte alle aksjene i Aven AS. 2006 Aven AS kjøpte Hedalm Treprodukter på Løten. 2007 Hedalm Treprodukter ble fusjonert med Aven AS 2008 Selskapet skiftet navn til Aven Holmestrand AS.

5 Bedriftsstruktur

6 Miljøpolicy Avens virksomhet skal preges av aktivt miljøarbeide.
I dialog med kunder, leverandører og myndigheter skal vi sikre at vår indre og ytre miljøpåvirkning tilsvarer kundenes ønsker og myndighetenes krav. Miljøledelsessystem skal innføres for å samordne og styre alle miljøpåvirkende aktiviteter gjennom hele virksomheten. Vi skal kontinuerlig arbeide for at de produkter vi kjøper, produserer og selger, på sikt skal være mulig å gjenvinne, resirkulere eller håndtere med minst mulig ressursanvendelse og uten skadelig miljøpåvirkning. Alle transporter til og fra Aven skal i størst mulig utstrekning planlegges og gjennomføres med hensyn på leveransesikkerhet, økonomi og miljøhensyn. Gjennom kontinuerlige forbedringer skal vi minimere avfallsmengdene og de negative miljøeffektene som vår virksomhet kan forårsake. Avens miljøarbeid angår alle i virksomheten og skal sees som en stadig pågående forbedringsprosess hvor hver avdeling er ansvarlig for at miljøpolicyen etterleves og utvikles.

7 Kvalitetspolicy Vi skal tilby våre kunder produkter og løsninger med optimal kvalitet, til riktige priser og med høy leveransesikkerhet. Gjennom engasjement, kontroll og oppfølging skal vi sikre kontinuerlige forbedringer av vårt kvalitetssystem.

8 Kjerneverdier Forretningsidé Vi skal framgangsrikt utvikle, produsere og selge treemballasje til kunder med høye krav til kvalitet, leveringssikkerhet og funksjon. Visjon Vi skal være Nordens ledende produsent av lastbærere i tre, med mål å bli en av Europas ledende produsenter av lastbærere i tre. Misjon Vår oppgave er å tilby kunder med høye krav, treemballasje på en så enkel måte som mulig. Kjerneverdier Avens virksomhet gjennomsyres av tre grunnleggende kjerneverdier. Disse kjerneverdiene strever vi å etterleve med godt humør og med en porsjon sunn stahet. Vi vet også at det er bare det vi gjør som teller, ingenting annet! Vi skal være et forbilde Vi skal ta ansvar Vi skal være ledende Vi skal være gode medborgere!

9 Systemleverandør av transportemballasje
Avens ambisjon er å forsyne markedet med optimale systemløsninger for transportemballasje. Aven er i dag Skandinavias største produsent av lastepaller i tre og arbeider kontinuerlig med produktutvikling og spesialproduksjon i våre fabrikker i Norge og Sverige. Aven tilbyr emballasje- og systemløsninger som dekker kundens behov for å lagre og transportere varene sine sikkert og effektivt. Videre skal Aven fungere som god rådgiver for kundene i spørsmål relatert til vår bransje. Blant bedriftens viktigste konkurransefaktorer er kostnadseffektiv produksjon, god kvalitet, høy servicegrad, leveringssikkerhet og sterkt miljøengasjement.

10 Produkter 4-veis pall Dette er den vanligste palltypen, fleksibel og lett tilgjengelig ettersom den er tilgjengelig med palleløfter fra alle fire sider. Den utformes og dimensjoneres etter kundens ønskemål og lasten som skal sendes. Kan leveres med spon/trekloss.

11 Produkter 2-veis pall Dette er den vanligste palltypen, fleksibel og lett tilgjengelig ettersom den er tilgjengelig med palleløfter fra to sider. Den utformes og dimensjoneres etter kundens ønskemål og lasten som skal sendes. Kan leveres med spon/trekloss.

12 Produkter Kasser Disse produktene produseres etter spesialmål og utformes etter kundens ønskemål og behov. Eksempel på bruk kan være valsekasser og potetkasser.

13 Produkter EUR-pallen EUR-pallen er en gjenbrukbar pall produsert etter forskrifter fra den europeiske pallunionen, EPAL. Vi leverer denne pallen kun i størrelsen 800x1200mm.

14 Produkter Pallekarmer
Hvis du har "ikke stablebare" produkter som skal lastes på pall så kan Pallekarmer være den rette løsningen for deg. Disse kan lett slås sammen og tar derfor liten plass ved oppbevaring og retur. Et godt alternativ til kasser. Karmer finne i følgende standard mål: 800x1200x200mm og 600x800x200mm. De kan også skreddersys etter dine ønskemål. Kan også leveres med lokk og merking med f.eks. kundens logotype.

15 Hvorfor Aven Holmestrand
DERFOR BØR DU VELGE AVEN SOM DIN LEVERANDØR AV TREEMBALLASJE! 1. Sortiment. Vi er totalleverandør av alle typer paller og treemballasje. 2v paller, 4v paller, eur-paller, karmer, kasser, trelast spesialemballasje. 2. Leveringssikkerhet. Våre medarbeidere stiller alltid opp for å sikre dine leveranser. I unntakstilfelle kan du få dine paller samme dag som du bestiller om det er krise. 3. Erfaring. Vi er dyktige på å spikre paller og treemballasje. Vi har vært i bransjen helt siden pallen kom til Norge. Våre ansatte har meget lang erfaring og har den nødvendige yrkesstolthet som er en forutsetning for å produsere den kvalitet du som kunde etterspør. 4. Langsiktighet. Vi ønsker langsiktige relasjoner med våre kunder og leverandører. Tillit over tid er ikke noe man får, det er noe man fortjener. 5. Investeringsvilje. Som en av Skandinavias ledende produsenter av paller er vår strategi å ligge i front i den teknologiske utviklingen.

16 Hvorfor Aven Holmestrand
DERFOR BØR DU VELGE AVEN SOM DIN LEVERANDØR AV TREEMBALLASJE! 6. Trygghet. Det store marerittet for oss og for våre kunder er om en brann skulle inntreffe. Ved vår fabrikk i Holmestrand har vi installert sprinkelanlegg. Vårt søsterselskap i Sverige kan dessuten hjelpe oss med nødleveranser om det er krise. 7. Store innkjøpsvolumer gir oss de beste prisene på trelast, spiker og kloss. 8. Lisens for HT merking etter ISPM 15. Lisens nr. NO-SLT gitt av Mattilsynet. Trelasten er varmebehandlet i 56 grader i 30 minutter. 9. Transportører kjører kun for Aven. Det innebærer at vi styrer alle transporter etter våre behov. Det er en forutsetning for å klare vårt høye servicenivå. 10. Rådgivning ved valg av emballasje. Vi gir deg gratis råd om hvordan pallene bør konstrueres for å klare dine krav. Ofte blir våre løsninger bedre og billigere enn hva man hadde tenkt seg.

17 Aven Holmestrand AS


Laste ned ppt "Aven Holmestrand AS."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google