Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Personalforum 4. mai 2012 Tema: Mottak av nyansatte   Program:   0900-0915 Kaffe og vafler   0915-09:25 Presentasjon av deg selv som person: Turid Pedersen,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Personalforum 4. mai 2012 Tema: Mottak av nyansatte   Program:   0900-0915 Kaffe og vafler   0915-09:25 Presentasjon av deg selv som person: Turid Pedersen,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Personalforum 4. mai Tema: Mottak av nyansatte   Program:   Kaffe og vafler   :25 Presentasjon av deg selv som person: Turid Pedersen, Jannicke Hudson og Eirin Wilhelmsen                         09:30-10:00 Presentasjoner fra Seksjon for utdanningstjenester, Institutt for helse- og omsorgsfag og Regionalt kunnskapssenter for barn og unge: Slik tar vi imot nyansatte! (Fokus på det uformelle)   10:00-10:45 Gruppearbeid + påfyll kaffe og vaffel   10:45-11:15 Diskusjon i plenum og oppsummering.

2 Nytt organisasjonsdesign Faglig enhetlig ledelse og et strategisk orientert styre
RKBU IHO

3 Skal du lykkes, og skal vi lykkes, er det bare en løsning… instituttadministrasjoner og seksjoner må gå sammen hånd i hånd og ta ansvar for en helhetlig tjenestepakke

4 tills det blev som det blev. Det blir som det blir
Det var som det var tills det blev som det blev. Det blir som det blir när det är som det är. Det är som det är tills det blir som det blir. Faran är att det blir som det var. Alf Henriksson

5 Gruppeoppgave på Personalforum 04.05.12
Hva skal minimum være tilstede ved mottak av nyansatt hos oss på Helsefak? Formelle: Uformelle: Vær konkret i besvarelsen. Vedlagt ligger Veiledende rutiner for mottak av nyansatte ved Universitetet i Tromsø.

6 Oppsummering gruppearbeid
Avtalt tiltredelsesdato, nærmeste leder mottar den nyansatte, avtale oppmøtetidspunkt. Forberede de andre ansatte at han/hun kommer. Har kontorplass klar med tlf, pc slik at den nye føler han/hun kan sette i gang. AD- konto Info. om nettside med velkommen til nytilsatte Nøkkelkort, ID- kort, arbeidsavtalen, kontaktperson (person som har tid til mottak, den person som skal kunne svare på alt av spm, være mentor) Kontaktperson: ansvar det uformelle og introduserer til den nye arb.plassen, praktiske opplysninger etter hvert. Alle er hyggelig ved mottak, i lunsjen og ved hilserunde Det lille ekstra; blomst på pulten, eller noe hyggelig i mailen – en handling som sier han/hun er velkommen Nyansatt- mappe: ISM har begynt å lage en nyansattmappe som deles med alle. Her samles mye praktisk informasjon på ett sted. Praktisk info om når posten går etc. Nøkkelkort, parkeringskort, tlf.nr. til viktige ting, internnummer, post, møtesteder/fora, spisepauser, kaffepenger, kakelister, rekvisita, tidsskrifter, bibliotek, Tavla, personkort, arbeidstider, ferie, Paga, reiseregninger, kredittkort, rabatter, massasjestoler, zumbatrening, TBH, Kontaktperson ordner blomst på pult eller i mail.

7 Gjennomgang av opplæringsplan.
Være klar før den nyansatte kommer. Inneholde – kurs, tekniske, faglige Kultur: hva gjør man, oppfordre til å bringe inn ny kultur E-post- velkomsthilsen – ha bilde av viktige personer: leder og skrive litt om de enkelte hva de gjør, lenke til personkortet Info om sosiale sammenkomster, personkort må lages. Det er en viss resirkulering av ansatte: Lager en opplæringsplan, men sjekker ut hva vedkommende kan og har behov for. Eksempel på oppplæringsplan legges ved på nettsiden til personalforum. Trond: Finne tak i folk som jobber med det samme, mange på UiT som jobber med økonomi – skulle vært en søkemotor hvor man kan søke etter de som jobber med samme fagområder for å lettere ta kontakt på tvers. Spesielt viktig med utenlandske nyansatte, hvor er skattekontor, postkontor, bussruter, etc. Fast guidebuss en ide med jevne mellomrom??


Laste ned ppt "Personalforum 4. mai 2012 Tema: Mottak av nyansatte   Program:   0900-0915 Kaffe og vafler   0915-09:25 Presentasjon av deg selv som person: Turid Pedersen,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google