Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Permanente øvingslaboratorier for førskole og grunnskolelærerutdanningen ved Høgskolen i Vestfold 2011: WALK THE TALK Av Mattias Øhra.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Permanente øvingslaboratorier for førskole og grunnskolelærerutdanningen ved Høgskolen i Vestfold 2011: WALK THE TALK Av Mattias Øhra."— Utskrift av presentasjonen:

1 Permanente øvingslaboratorier for førskole og grunnskolelærerutdanningen ved Høgskolen i Vestfold 2011: WALK THE TALK Av Mattias Øhra

2 Mattias Øhra 2011 Lang tradisjon for å integrere øvingslabber ved Høgskolen i Vestfold

3 Mattias Øhra 2011 SIMSAM 3

4 Mattias Øhra 2011 SIMSAM Når man skal løse kompliserte og innovative problemer, kreves det mennesker som er forskjellige. På Høgskolen i Vestfold skal vi utvikle en samhandlingsarena der denne forskjelligheten ivaretas samtidig som vi letter kommunikasjonen. Vi kaller denne arenaen SIMSAM – Laboratorium for simulering og samhandling. I tillegg er vi ved Høgskolen i Vestfold så heldige at vi har simulatorer og skal bygge fler. I dette prosjektet skal vi utvide bruken av dem. Simulatoren består jo av et antall prosjektører som til sammen lager et helhetlig bilde over 270 eller 360 grader. I stedet for at disse lager en horisont eller en innseiling, kan vi f.eks. la hver prosjektør projisere ett løsningsscenario. - På denne måten kan vi sette opp mange løsningsforslag ved siden av hverandre, vi kan sammenligne og plukke litt her og litt der og komme frem til enda bedre løsningsforslag. NMU -> Maritimt Kompetansesenter Oslofjord (MKO) Prosjektet igangsatt juni 2009

5 Mattias Øhra 2011 SIMSAM collaborative scenarios

6 Mattias Øhra 2011 OFA ?


Laste ned ppt "Permanente øvingslaboratorier for førskole og grunnskolelærerutdanningen ved Høgskolen i Vestfold 2011: WALK THE TALK Av Mattias Øhra."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google