Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

HAR OG KAN«DIALOGEN» HA BETYDNING FOR LOKAL OG REGIONAL NÆRINGSUTVIKLING? torsdag 30. oktober 2014 Bjørn F. Nordmo Daglig leder.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "HAR OG KAN«DIALOGEN» HA BETYDNING FOR LOKAL OG REGIONAL NÆRINGSUTVIKLING? torsdag 30. oktober 2014 Bjørn F. Nordmo Daglig leder."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 HAR OG KAN«DIALOGEN» HA BETYDNING FOR LOKAL OG REGIONAL NÆRINGSUTVIKLING? torsdag 30. oktober 2014 Bjørn F. Nordmo Daglig leder

3

4  INNHOLD I PRESENTASJONEN ◦ BAKGRUNN OG SAMARBEIDET MED «DIALOGEN». ◦ AVTALENE MED CONSORZIO. ◦ BETYDNING FOR ØVRIG NÆRINGSLIV. ◦ VIDERE SAMARBEID MED OG UTVIKLING AV «DIALOGEN».

5 ◦ BAKGRUNN OG SAMARBEIDET MED «DIALOGEN»  Statnett sitt infomøte i Bardu i februar 2014.  Hvordan kan et lite selskap posisjonere seg ovenfor en internasjonal aktør?  «Dialogen» har vist stor grad av evne og vilje til å jobbe regionalt.  Gjennom både ord og handling har «Dialogen» vært en døråpner og ikke minst samtalepartner for Arena Elvenes AS.

6 ◦ AVTALENE MED CONSORZIO  Arena Elvenes AS har inngått to separate avtaler med Consorzio.  Kontor og lager.  Overnatting (ca 50 personer). Avtalene i seg selv er meget viktige, og de bidrar til utvikling og oppgradering samt nye muligheter for utvidet etterbruk når Consorzio forlater.

7  BETYDNING FOR ØVRIG NÆRINGSLIV  Allerede ser vi at lokalt og regionalt næringsliv høster frukter av avtalene med Consorzio.  Byggematerialer, mat, klær og sportsutstyr, dekkskift, maskinleie osv.  Det er også kommet forespørsler om fritidsaktiviteter og språkkurs.  Stor betydning for vertskommunene på Vestlandet, og det vil det bli også i vår region.

8  VIDERE SAMARBEID MED OG UTVIKLING AV «DIALOGEN».  Det gjennomføres fortløpende store investeringsprosjekter i vår region og her både kan og bør «Dialogen» spille en sentral rolle for å posisjonere regionens næringsliv.  «Dialogen» bør utvikles til å bli et redskap for samarbeid og kompetanseutveksling mellom bedrifter og bransjer i nettverket.  Kan «Dialogen» være starten på ei regional næringsforening.

9 Når man lyktes var det fordi man tok en sjanse Når man mislyktes var det fordi man i frykt stod stille


Laste ned ppt "HAR OG KAN«DIALOGEN» HA BETYDNING FOR LOKAL OG REGIONAL NÆRINGSUTVIKLING? torsdag 30. oktober 2014 Bjørn F. Nordmo Daglig leder."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google