Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

KJERNEVIRKSOMHET Vi skaper utviklingsmuligheter og tilpasset arbeid i et aktivt fellesskap. Dette gjør vi gjennom bruk, utvikling og formidling av kompetanse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "KJERNEVIRKSOMHET Vi skaper utviklingsmuligheter og tilpasset arbeid i et aktivt fellesskap. Dette gjør vi gjennom bruk, utvikling og formidling av kompetanse."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 KJERNEVIRKSOMHET Vi skaper utviklingsmuligheter og tilpasset arbeid i et aktivt fellesskap. Dette gjør vi gjennom bruk, utvikling og formidling av kompetanse i samspill med våre omgivelser.

3 VISJON

4

5 De siste 10 årene har andelen i tilrettelagt arbeid gått fra 30 % til 13 % Siden 1994 har andelen som bor sammen i fellesskap med mer enn flere enn 7 gått fra 3 % til 54 % i 2010 Andelen utviklingshemmede som ikke har noen dagaktivitet øker jevnt, og mens arbeidsmarkedsetatens rolle reduseres dreier flere kommunale tiltak over mot aktivisering, eller ingenting. Fritidstilbudene består stort sett bare av sosiale og «hyggelige» tilbud Levekårsundersøkelse for utviklingshemmede 2010 NTNU Samfunnsforskning

6 VERDIER Vår bedrift skal preges av: –Kvalitet –Respekt –Ansvar –Mot

7 o Arbeidsplasser tuftet etter samme lest som for 20 år siden? Bare gjør vi det vi alltid har gjort?? o Fritidstilbud står for det meste av kjekke sosiale ting o Organisert opplæring/utvikling stopper opp etter 3-5 års skole og evt. folkehøgskole? o Utfordringer ved å få UH inn i ordinært arbeid uten relevant oppfølging.

8 HVOR BLE DET AV UTVIKLING I UTVIKLINGSHEMMET???


Laste ned ppt "KJERNEVIRKSOMHET Vi skaper utviklingsmuligheter og tilpasset arbeid i et aktivt fellesskap. Dette gjør vi gjennom bruk, utvikling og formidling av kompetanse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google