Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Siste nytt fra RFF. Hva har RFF gjort det siste året: Representasjon i NUTF, NUFHO og Det nasjonale Fagskolerådet Utarbeidet forslag til etiske retningslinjer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Siste nytt fra RFF. Hva har RFF gjort det siste året: Representasjon i NUTF, NUFHO og Det nasjonale Fagskolerådet Utarbeidet forslag til etiske retningslinjer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Siste nytt fra RFF

2 Hva har RFF gjort det siste året: Representasjon i NUTF, NUFHO og Det nasjonale Fagskolerådet Utarbeidet forslag til etiske retningslinjer for de offentlige fagskolene Styreseminar for Østlandsregionen (Telemark, Buskerud, Vestfold, Oslo, Oppland, Hedemark, Østfold og Akershus) Deltakelse i Maritimt forum, Markom 2020 og Marfag 2020 Deltakelse på helsekonferanse i Hordaland Møte med Nasjonalt opptakskontor

3 Forts.hva har RFF gjort det siste året: Høringssvar: – Forslag om forskrift om tilsyn med kvaliteten i fagskoleutdanning (Fagskoletilsynsforskriften) – Forslag om endring i forskrift om opptak til høyere utdanning Levert innspill til NOU’en Fått på plass eksamensgruppe LØM Innhentet tilbud på felles markedsføring for offentlige fagskoler Dialog med NOKUT om godkjenningsprosesser Revisjon av planverket Utarbeidet ny logo for offentlige fagskoler Jobbet med utforming av vitnemål


Laste ned ppt "Siste nytt fra RFF. Hva har RFF gjort det siste året: Representasjon i NUTF, NUFHO og Det nasjonale Fagskolerådet Utarbeidet forslag til etiske retningslinjer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google