Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Rutiner ved skade elever

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Rutiner ved skade elever"— Utskrift av presentasjonen:

1 Rutiner ved skade elever
Hvis en elev skader seg, f.eks. i gymtimen, på verkstedet, på kjøkkenet fyller lærer ut et digitalt skjema på Søk opp skjema nr – “Melding om yrkesskade eller yrkessykdom påført elev/student”. Fyll ut det elektroniske skjemaet og skriv det ut. Lever ferdig utfylt og underskrevet skjema på kontoret. Kontorpersonell registrerer skaden. Kontorpersonell sender skjema til riktig Nav-kontor og fordeler kopi til de som skal ha. En kopi av skademeldingen legges til verneleder.

2 Rutiner ved skade ansatte
Hvis en ansatt skader seg, fyll ut digitalt skjema nr “Melding om yrkesskade eller yrkessykdom påført under arbeid på norsk eller utenlandsk territorium”. Fyll ut skjema og skriv ut. Lever ferdig utfylt og underskrevet skjema på kontoret. Kontorpersonell registrerer skaden. Kontorpersonell sender skjema til riktig Nav-kontor og fordeler kopi til de som skal ha. En kopi av skademeldingen legges til verneleder for videre behandling i AMU.

3 Behandlingsutgifter Elev/ ansatt sender selv krav om refusjon av behandlingsutgifter (lege, tannlege, etc.) til det lokale NAV kontor. Dersom NAV ikke dekker utgiftene, skal disse søkes dekket av forsikringsselskapet. Skolen fyller da ut skadeskjema til forsikringsselskapet. Det er behandlingsutgifter innenfor det offentlige behandlingstilbudet som dekkes. Hvis behandlingsutgifter utenfor det offentlige systemet, kan disse vurderes hvis det foreligger en rekvisisjon/anbefaling fra en offentlig lege. Vurderes fra sak til sak.  Behandling på helt privat initiativ, uten offentlig anbefaling, dekkes ikke.  Behandlingsutgifter knyttet til spesiell behandling bør avklares med NAV/forsikringsselskapet i forkant.  Ved krav om refusjon av behandlingsutgifter må originalkvitteringer og rekvisisjon fra lege vedlegges.


Laste ned ppt "Rutiner ved skade elever"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google