Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Av Yocasta L. Sosa De Veisten.  Entusiasme er smittsom. Å lære, jobbe og leve med entusiasme gjør livet vårt og hverdagen lettere. Den lyser ansiktet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Av Yocasta L. Sosa De Veisten.  Entusiasme er smittsom. Å lære, jobbe og leve med entusiasme gjør livet vårt og hverdagen lettere. Den lyser ansiktet."— Utskrift av presentasjonen:

1 av Yocasta L. Sosa De Veisten

2  Entusiasme er smittsom. Å lære, jobbe og leve med entusiasme gjør livet vårt og hverdagen lettere. Den lyser ansiktet vårt, gir oss overskudd, glede og glans i øynene.

3  Entusiasme gir deg styrke.  Entusiasme er det “spesielle noe” som gjør deg til en vinner.  Entusiasme gjør hardt arbeid moro.  Entusiasme forandrer ting, mennesker, situasjoner, holdinger og fordommer.  Entusiasme forteller til andre hvem du er.  Entusiasme åpner nye dører.

4  Åpen  Hjelpsom  Fleksibel  Energisk  Godt humør  Hyggelig  Vil lære nye ting  Liker å kommunisere  Er interessert  Strukturert  Modig  Liker å hjelpe  Blid  Snill  Klarer oppgaver  Er positive  Å smile  Simpatisk  Er aktivt

5

6  Kommunikasjon. Å kommunisere er noe som vi gjør hver eneste dag – verbalt med ord og stemmeleie og med kroppsspråket. Kommunikasjon er runnlaget for alle mellommenneskelige situasjoner vi kommer opp i. Vi vet at vi KAN kommunisere. Men noen ganger opplever vi at vi har misforstått eller bli misforstått. Det er noe som skjer ofte. Forskere mener at informasjoner som vi mottar oppfates slik: 7 % gjennom ord 55 % gjennom kroppsspråk 38 % gjennom følelser 100 %

7 Karriere valg. Se nye muligheter. Bli kjent med hverandre Reflektere og innspill Ha det gøy Mål:

8

9 Det er 5 ting som ikke kan tilbakekalles:  en mulighet som ikke ble utnyttet  en pil som forlatt buen  et ord som har blitt sagt  et liv som har blitt lev  et førsteinntrykk

10

11 YES, I AM


Laste ned ppt "Av Yocasta L. Sosa De Veisten.  Entusiasme er smittsom. Å lære, jobbe og leve med entusiasme gjør livet vårt og hverdagen lettere. Den lyser ansiktet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google