Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,"— Utskrift av presentasjonen:

1 ... Hvis du sender dette til (minst) 2 venner... Får du 3 år med mye lykke!!! ***

2 Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre, virkelig mangler en til å beskytte seg selv?

3 Visste du at de tre ting, som er vanskeligst å si er:
Jeg elsker deg. Unnskyld. Hjelp meg

4 Visste du at de som kler seg i rødt har størst tillit til seg selv
Visste du at de som kler seg i rødt har størst tillit til seg selv? Visste du at de som kler seg gult, nyter sin egen skønhet?

5 Visste du at de som kler sig i sort, har bruk for din hjelp og forståelse? Visste du at når du hjelper noen, kommer det dobbelt tilbake?

6 Visste du at det er enklere å skrive til noen hva du føler , enn det er at si det direkte op i deres ansikt? Men visste du at det har større verdi å si det direkte til deres ansikt? Visste du at hvis du ber om noe med tillit, blir dine ønsker hørt?

7 Visste du at du kan få drømmene dine til at gå i oppfyllelse, hvis du ber om det med tillit, så som å bli forelsket, rik og forbli frisk. Du vil du bli overrasket over hva du i virkeligheten selv kan bestemme .

8 Men tro ikke på alt hva jeg forteller deg, før du har prøvd det selv
Men tro ikke på alt hva jeg forteller deg, før du har prøvd det selv. Hvis du kjenner én som har bruk for noe av det jeg har fortalt om, og du vet at du kan hjelpe, så prøv å hjelp og du vil oppdage at du får dobbelt tilbake.

9 I dag er VENNKAPS stafetten hos deg
I dag er VENNKAPS stafetten hos deg. Send den videre til de som virkelig er dine venner . (inklusiv meg, hvis jeg er en av dem). Men husk: ta det ikke som et dårlig tegn, hvis ingen sender den tilbake til deg.

10

11 Ok, dette er hva du må gjøre:
Send denne til alle dine VENNER Men du skal gjøre det innen en time fra du åpnet denne e-posten

12 Nå... Ønsk 1 ting !!!!!! Gjør det nå, Det er din siste sjanse!!

13 Jeg håper at du ønskede noe, Send deretter denne e-post til:
1 person~ ditt ønske vil gå I oppfyllelse I løpet av et år 3 personer~6 måneder 5 personer~ 3 måneder 6 personer~ 1 måned 7 personer~ 2 uker 8 personer~ 1 uke 9 personer~ 5 dager 10 personer~ 3 dager 12 personer~ 2 dager 15 personer~ 1 dag 20 personer~ 3 timer

14


Laste ned ppt "Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google