Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hellas 2007 En tur du aldri vil glemme!. På to ukes seiltur blir det å gå fra Lavrion og rett ut i Kykladene! Hvilke øyer eller steder vi stopper på kan.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hellas 2007 En tur du aldri vil glemme!. På to ukes seiltur blir det å gå fra Lavrion og rett ut i Kykladene! Hvilke øyer eller steder vi stopper på kan."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hellas 2007 En tur du aldri vil glemme!

2 På to ukes seiltur blir det å gå fra Lavrion og rett ut i Kykladene! Hvilke øyer eller steder vi stopper på kan vi velge selv. Hva er konseptet? En annerledes ferie Lære å seile Sol, bading, snorkling osv. Se mange nye steder Kultur

3 Kykladene Dette området har sannsynligvis det beste ferieværet med mye sol og varmt vann. Vi har tilgang på alle øyene fra Kea til Kos.. Vi kan selv velge hvor vi ønsker å seile!! I juni er det varmt og godt i været og hele 30 grader i vannet. Dette er selve perlen, det området som har flest muligheter og som er mest variert. Utgangspunktet er Lavrion – Her får vi forsyninger (mat, vann, diesel) Seiler ut til Kykladene tidlig dagen etter. eventyret begynner….

4 Flytider…. Det er lurt å bestille fly fort. Har tilbud på fly tur/retur til ca 3000 kr. Avreise fra Norge Lørdag 16. juni og vi kommer tilbake Lørdag 30. juni. Bilde: Fine fjell for de som liker det…

5 VÆRET Gjennomsnitt temp31 ant. regnfrie dager30 dagtemperatur ºC33 natttemperatur ºC19 sjøtemperatur ºC30 vindretningNØ vindstyrke m/sek7 Frem til midten av juli kommer vinden stort sett fra nord-nordøst. Særlig vind blir det vanligvis ikke før litt utpå dagen, for så å dø ut igjen ved solnedgang. Bilde: Se her ja… Dette bilde er fra 2005

6 Litt om båten… Sun Odessey 49 er en Fransk bygget båt med særdeles godt renommé. Båten har fire store lugarer med eget bad! Jeg leide en Sun Odessey 43 i Kroatia og kan virkelig gå god for denne! BÅTEN ER HELT NY! Link til produsent

7 Regnestykke Fly3 000,- Seilbåt6 000,- Sum9 000,- Dette er billig for to uker på en splitter ny 49 foter! Maten lager vi ofte på båten under seilas. Det er i all hovedsak snakk om lommepenger til middag på byen osv. Bilde: Fra seilturen i 2005. Ettersom man tilbringer mye tid på båten tilsier mine erfaringer at man ikke bruker like mye penger. Mat og drikke er noe rimeligere enn her i Norge!

8 Spørsmål Ofte Spurt Må vi ordne egen forsikring? = Selve båten er forsikret, samt de skader den kan påføre dere. Men det lønner seg alltid å ha en personlig reiseforsikring. Hvis denne også inkluderer reiseavbrudd, da vil dere ikke tape noe hvis båtleien må avbestilles på grunn av sykdom. Er det stereoanlegg i båtene? = Vanligvis ja. Hvis dere ber om det, vil vi sjekke og fortelle dere hva som er i de båtalternativene vi finner frem for dere. Bilde: Fra Kroatia 2006. Kan også regne med litt lokalt ruskevær.

9 Ta kontakt om dette er av interesse!

10 En tur du aldri vil glemme!


Laste ned ppt "Hellas 2007 En tur du aldri vil glemme!. På to ukes seiltur blir det å gå fra Lavrion og rett ut i Kykladene! Hvilke øyer eller steder vi stopper på kan."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google