Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike vanskelighetsgrader. Mer informasjon kommer. O-teknisk trening (onsdager) Lær mer om kart og kompass Åpen for alle fra 13 år Gulsetkarusellen For barn og nybegynnere 6 tirsdager fra slutten av april til begynnelsen av juni. Her er det to enkle nybegynnerløyper. Gulsetkarusellen og tirsdagstreningene er på samme sted Grenlandskarusellen (torsdager) Løp i samarbeid med de andre klubbene i Grenland. Løyper for alle uavhengig av alder og ferdighetsnivå- Hjalmarkarusellen September/oktober 2014. Her er det normalt to løyper; en for nybegynnere og en for de andre. Løypene er forholdsvis korte og legges til ulike nærområder i Skien. Orienteringsløp I helgene er det ofte orienteringsløp i Telemark og Vestfold. Dato: 25. august 2014 Sen høst og vinter 2014 – 2015 Fast klubbtrening for alle Skien Fritidspark, tirsdager ca. fra november Vi gir nærmere beskjed om tidspunkter Annet (ikke endelig avklart ennå, men det har tidligere vært…) Vi trener både ute og inne O-tekniske økter Løpeturer Lekpreget for de yngste Nattløp (dvs normalt start kl 18:00 når det er mørkt) i samarbeid med andre klubber i Grenland og søndre Vestfold. Det har så langt ikke vært løyper for de ferskeste nybegynnerne. Husk treningstøy til å være både ute og inne, hodelykt og kompass hvis du har Korte og lange løpeturer Det er trening for barn, ungdom og foreldre uavhengig av ferdighetsnivå. Vi deler oss i grupper Se www.skienok.no for mer informasjonwww.skienok.no

2 Klubbturer I løpet av året arrangerer klubben flere klubbturer. Den mest omtalte er en langhelg i Danmark i mars der vi deltar på et stort orienteringsløp på Nord-Jylland. Vi bor på et feriesenter med badeland. Det finnes løyper og klasser for alle nivåer og alle aldre. Det er både voksne og barn som har debutert som orienteringsløper på Nord-Jylland. Det er mulig å ha med seg en erfaren orienteringsløper i løypa. To andre populære turer er pinseløpene på Kongsberg og norsk O-festival. Utstyr Du trenger gode løpssko. Ved løp i skogen trenger du klær som dekker beina og overkroppen. Du kan bruke kortermet. Regn med å bli våt og skitten. Vær klar over at sko slites raskt av stadig å bli våte. Det anbefales orienteringssko som i større grad tåler å bli våte og som tørker lett. Klubben har egen løpsdrakt som kan kjøpes (se nettsidene). Løpsdrakten er laget av et stoff som puster, tørker lett og er forholdsvis solid. I tillegg trenger du kompass. Ved løp med tidtaking (f.eks. Grenlandskarusellen og andre orienteringsløp), trenger du en spesiell brikke (EMIT-brikke). Nybegynnere kan låne brikke til Grenlandskarusell. Orienteringsløp I helgene drar flere av oss på orienteringsløp. De fleste løpene går i Telemark eller Vestfold. Det er klasser og løyper for de fleste. På disse løpene er det startkontingenter. Klubben dekker startkontingenter innenfor visse rammer. Bli medlem av klubben Ønsker du å bli medlem, finnes registreringsskjema på nettsidene. Du kan også ta kontakt med oss på treninger. Medlemskontingenter for 2014 er: Barn250,- Voksne400,- Familie800,- Alle medlemmer deltar gratis på løp og andre arrangementer i Telemark og Vestfold i 2014. Barn og ungdom under 21 år deltar gratis på alle løp unntatt såkalte «sommerløp» Medlemmer får kjøpt klubbtøy til subsidierte priser www.skienok.no Hjemmesidene våre, www.skienok.no oppdateres ukentlig (vanligvis søndag kveld)www.skienok.no


Laste ned ppt "Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google