Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Litt om bildebehandling for kurs på nettet − Servicesenteret Anne Edholm, 20. juni 2013.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Litt om bildebehandling for kurs på nettet − Servicesenteret Anne Edholm, 20. juni 2013."— Utskrift av presentasjonen:

1 Litt om bildebehandling for kurs på nettet − Servicesenteret Anne Edholm, 20. juni 2013

2 Hva skal vi se på? Ingressbilde Foreleserbilder Enkeltlogoer Mange logoer Annet? Ved bruk av bilder, pass på at bildestørrelsene er tilpasset hverandre.

3 Ingressbilde Hvis kurset har et program med bilde på programforsiden, − bruk helst det samme til ingressbilde. Beskjær bildet til området du vil bruke med riktige proporsjoner (380x166) Kjør scriptet Teknakurs.no – ingressbilde 380x166

4 Foreleserbilder Beskjær bildet til området du vil bruke med riktige proporsjoner (80x120) Bruk gjerne script i Paint ShopPro for å lage 80x120 bilder. Begynn med å lage en tabell med én kolonne, og så mange rader (foredrags- holdere) du trenger. Sett gjerne tabellbredden til 100% (så bred som mulig). Velg Imagefloat_left på bildene, så flyter teksten rundt, og bildene står venstrestilt. Husk å ta linjeskift etter tekstavsnittet, − og slett det igjen. Da blir avsnittet formatert som et avsnitt, med litt luft over og under. Velg toppjustering på radene

5 Enkeltlogoer Pass på at størrelsen på logoen står i forhold til Tekna-logoen øverst på siden I eksemplet har jeg brukt en Tekna-logo som er 150 pixler bred og 55 pixler høy. Vurder om andre logoer bør ha samme bredde eller samme høyde. I eksemplet har jeg tatt utgangspunkt i høyden – 55 pixler.

6 Mange logoer Lag gjerne en egen fane når du har mange arrangører, utstillere, sponsorer. Sett logoene inn i en tabell med 2-3 kolonner og flere rader. Sett én logo i hver celle. Vurder rekkefølge – både visuelt og etter prioritet. Legg gjerne lenke på logoene til deres nettside.


Laste ned ppt "Litt om bildebehandling for kurs på nettet − Servicesenteret Anne Edholm, 20. juni 2013."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google