Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kvalifikasjon og sertifikatkrav DSO jobber for en høyning og sikring av kvalifikasjons- og sertifikatkrav for ansatte på flyttbare innretninger. Forhandlinger.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kvalifikasjon og sertifikatkrav DSO jobber for en høyning og sikring av kvalifikasjons- og sertifikatkrav for ansatte på flyttbare innretninger. Forhandlinger."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 Kvalifikasjon og sertifikatkrav DSO jobber for en høyning og sikring av kvalifikasjons- og sertifikatkrav for ansatte på flyttbare innretninger. Forhandlinger Alle som er tilknyttet DSO blir invitert til å delta på tariffkonferanse hvert annet år i forkant av forhandlinger med Norges Rederiforbund. Her prioriteres kravene til arbeidsgiver, og forhandlingsutvalget velges av og blant medlemmene. Det forhandles om DSO-overenskomsten «Overenskomst for flyttbare offshoreinnretninger på Norsk kontinentalsokkel.» Norsk Sjøoffisersforbund har også egen overenskomst for plattformsjefer på flyttbare offshoreinnretninger på Norsk kontinentalsokkel.»

4 Samarbeid, påvirkning og sikkerhet DSO er representert (selv eller gjennom NSOF/DNMF ) i Sjøfartsdirektoratets ulike fora Oljedirektoratet Petroleumstilsynet Sikkerhetsforum Samarbeid for sikkerhet Den internasjonale transportarbeiderføderasjonen (ITF) IMO, ETF og ISMA – og andre internasjonale navigatør, maskinist- og transportarbeiderforbund Her jobber vi for å sikre at maritim kompetanse, rekruttering og sikkerhet i næringen blir skikkelig ivaretatt. DSO har både formelt og uformelt samarbeid med IE (LO) og SAFE (YS).

5

6

7

8

9

10


Laste ned ppt "Kvalifikasjon og sertifikatkrav DSO jobber for en høyning og sikring av kvalifikasjons- og sertifikatkrav for ansatte på flyttbare innretninger. Forhandlinger."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google