Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Denne mannekengoppvisningen er et tiltak som gjordes av Madame Klær sammen med Skjeberg Golfklubbs damegruppe! Damerne samlet in kr til Kreftforeningen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Denne mannekengoppvisningen er et tiltak som gjordes av Madame Klær sammen med Skjeberg Golfklubbs damegruppe! Damerne samlet in kr til Kreftforeningen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mannekengoppvisning 8. Mai Madame Klær og Damegruppa Skjeberg Golfklubb

2 Denne mannekengoppvisningen er et tiltak som gjordes av Madame Klær sammen med Skjeberg Golfklubbs damegruppe! Damerne samlet in kr til Kreftforeningen gjennom å selge inngangsbilletter til mannekengoppvisningen og hade loddsalg under kvelden. Fantastisk insats av alle inblandade og vi ser frem emot vidare satsning mot Pink Cup her på Skjeberg den 21 juni der alle er velkomna!

3 DISSE DAMER (OG FLERE SOM IKKE ER MED PÅ BILD) GJORDE KVELDEN TIL ET LYKKET ARRANGEMANG

4 LITT NERVØSE FØR MANNEKENGOPPVISNINGEN, MEN DET GIKK VELDIG BRA OG DE VAR SÅÅÅÅ SNYGGE ALLESAMMEN!!

5

6

7

8 KOM OVER 100 PERSONER TIL MANNEKENGOPPVISNINGEN FOR Å SE NYE PRODUKTER FRA MADAME KLÆR

9

10 HER ER MADAME KLÆRS GRUNDER EIVIND HANSEN OG SKJEBEGS FLOTTE MANNEKENGER BERIT SVENDSEN, LAILA MATHISEN, EVA HOFF-NILSEN, ASTRI ERIKSEN, KIRSTEN REIGSTAD OG INGER LAURITZEN


Laste ned ppt "Denne mannekengoppvisningen er et tiltak som gjordes av Madame Klær sammen med Skjeberg Golfklubbs damegruppe! Damerne samlet in kr til Kreftforeningen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google