Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

BPA | Borgerstyrt Personlig Assistanse. www.koa-as.no » Hvor finner jeg BPA? www.koa-as.no » Under fanen tjenester ligger BPA.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "BPA | Borgerstyrt Personlig Assistanse. www.koa-as.no » Hvor finner jeg BPA? www.koa-as.no » Under fanen tjenester ligger BPA."— Utskrift av presentasjonen:

1 BPA | Borgerstyrt Personlig Assistanse

2 www.koa-as.no » Hvor finner jeg BPA? www.koa-as.no » Under fanen tjenester ligger BPA

3 www.koa-as.no » BPA hos KOA AS? » Hvem er vi? » Hva er BPA? » Hvorfor KOA? » Hva kan vi tilby? » Informasjon

4 www.koa-as.no » Hvem er vi? » KOA ble etablert i 2005, og har sitt hovedsete i Kvæfjord utenfor Harstad. Foruten BPA, driver vi med avlastningstilbud til barn og unge, botilbud, behandling av mennesker med ulike rusproblem og barnevernstjenester. Vi har institusjoner over hele landet.

5 www.koa-as.no » KOA ble etablert da gründerne Mona og Morten Sørgård fikk en sønn med utviklings- hemming, og de etter hvert fikk et stort behov for avlastning. De etablerte et avlastningstilbud for seg og noen andre i samme situasjon. Etter hvert har dette utviklet seg til en stor arbeids plass, med fokus på omsorg.

6 www.koa-as.no » » Når det gjelder BPA har vi nå tjenestekonsesjon i mange kommuner over hele landet.

7 www.koa-as.no » » KOA ønsker å være en trygg oppdragsgiver, med fokus på kvalitet og tillit.

8 www.koa-as.no » Hva er BPA? » BPA gir den som har en funksjonshemming mulighet til et selvstendig liv, hvor du som arbeidsleder kan bruke dine assistenter til å løse de utfordringene du behøver hjelp til. Det kan være å delta i fritidsaktiviteter, jobb, studier og samfunnsliv, eller praktiske oppgaver i huset.

9 www.koa-as.no » » Hva du vil ha bistand til fra assistentene, er det du som arbeidsleder som bestemmer, og målet er at dette tilpasses dine behov på en best mulig måte.

10 www.koa-as.no » » Tildelingen av BPA, og omfanget av tjenestene er det kommunen som utarbeider. Ta kontakt med din hjemkommune for nærmere informasjon om tilbudet.

11 www.koa-as.no » Hvorfor KOA? For bruker: » Du er sjefen i din hverdag » Vi ønsker at de løsningene vi kommer frem til, er slik du ønsker at de skal være » Vi vil ha en lokal koordinator nær deg » Arbeidsplanene legges etter dine ønsker og behov.

12 www.koa-as.no » For assistent: » Vi gir grundig opplæring for deg som ønsker å jobbe som assistent » Vi har konkurransedyktig lønn, inkl. tillegg for kveld, helg og høytid » Pensjonsordning » Forsikringsordning

13 www.koa-as.no » For kommune: » Vi ordner alt det praktiske rundt oppdraget. » Vi påtar oss ansvaret for driften, ordner innleie ved fravær, og utfører tjenesten innenfor de tildelte rammene.

14 www.koa-as.no » Hva kan vi tilby? » Vi ønsker å være fleksible for å finne best mulig løsninger for deg og ditt behov. » Dersom du har assistenter i dag, kan disse bli med over i KOA. » Har du behov for å rekruttere assistenter, hjelper vi deg med annonsering, og det formelle rundt ansettelsen. Vi deltar på intervjuene, og ordner alt det praktiske i etterkant.

15 » » Vi tilbyr god opplæring til deg som arbeidsleder og dine assistenter. Vi tilbyr løpende opplæring og veiledning underveis. » Du vil disponere en driftskonto. Her setter vi av 6 kr pr tildelte time i ditt vedtak. Denne kontoen benyttes til direkte kostnader tilknyttet tjenesten. www.koa-as.no

16 » Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med fagansvarlig for BPA for en uforpliktende samtale, eller send noen linjer på en e-post. Øyvind Lorentzen, mobil 918 41483 E-post: oyvind@koa-as.no

17 www.koa-as.no » Takk for oppmerksomheten! Kvæfjord Opplevelse og Avlasting Telefon77 09 30 03 » Telefax: 77 09 30 04 E-post: post@koa-as.no » www.koa-as.no Besøksadresse: Markveien 28 – 30, Borkenes Postadresse: Postboks 125, 9476 Borkenes


Laste ned ppt "BPA | Borgerstyrt Personlig Assistanse. www.koa-as.no » Hvor finner jeg BPA? www.koa-as.no » Under fanen tjenester ligger BPA."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google