Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VFL i Lister Vår strategi i Lister: ALLE skoler med! Skolefaglig ansvarlige «ansvarliggjort»! Info om VFL og forankring gjort i ulike sammenhenger Enkel.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VFL i Lister Vår strategi i Lister: ALLE skoler med! Skolefaglig ansvarlige «ansvarliggjort»! Info om VFL og forankring gjort i ulike sammenhenger Enkel."— Utskrift av presentasjonen:

1 VFL i Lister Vår strategi i Lister: ALLE skoler med! Skolefaglig ansvarlige «ansvarliggjort»! Info om VFL og forankring gjort i ulike sammenhenger Enkel spørreundersøkelse for å «plassere tema i hodet» på alle ansattespørreundersøkelse Informert skolelederne i flere omganger, bl.a. ved gjennomgang av modellen for dialogkonferansen (Karmøy) Alle skoler har ei VFL-gruppe – rektor skal være medlem! Alle skoler benytter samme type «planskjema»planskjema Til sammen 4 personer fra LPS følger opp VFL-gruppene på skolene – støtte og krav Hatt 4 regionale dialogkonferanser til nå, en til i vår – en til høsten? Positive tilbakemeldinger fra skolene Hva skjer når VFL-gruppene kommer tilbake til egen skole? (Utfordring) Vi må ikke være for utålmodige! Huske tidsaspektet ved implementering! Bruke nyervervet kunnskap om implementering!

2 VFL - Lister

3 VFL i Lister NB! Parallelt med VFL-prosjektet gjennomføres en skolering av skoleledere i kunsten å implementere! Vi bruker dialogkonferanse- modellen. (Nyervervet kunnskap prøves ut på VFL-prosjektet.) I høst har vi gjennomført en rekke kurs i læringsstrategier for 250 lærere. Kursrekka fortsetter dette ½-året. Fra LPS er vi bevisste på å omtale VFL, leselos, sol, læringsstrategier som en helhet. I erkjennelse av at «det er bedre når forelesere kommer langveisfra» Over til Sunde skole……


Laste ned ppt "VFL i Lister Vår strategi i Lister: ALLE skoler med! Skolefaglig ansvarlige «ansvarliggjort»! Info om VFL og forankring gjort i ulike sammenhenger Enkel."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google