Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Effektiviseringsnettverk Prosjektet - som i første rekke er et samarbeid mellom KS og KRD - ble initiert i 2001 av daværende Regjering som et ledd i satsingen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Effektiviseringsnettverk Prosjektet - som i første rekke er et samarbeid mellom KS og KRD - ble initiert i 2001 av daværende Regjering som et ledd i satsingen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Effektiviseringsnettverk Prosjektet - som i første rekke er et samarbeid mellom KS og KRD - ble initiert i 2001 av daværende Regjering som et ledd i satsingen på fornyelse av offentlig sektor. Det ble gjennomført et pilotprosjekt første halvår 2001, og hovedprosjektet startet opp samme høst. Nettverkenes formål er - i avtalen mellom KRD og KS - å: 1.Bidra til forbedring av de deltakende kommunenes tjenester. 2.Bidra til en effektivitetsutvikling i de deltakende kommuner. 3.Frembringe nasjonale indikasjoner for den kvalitets- og effektivitetsutvikling som skjer i kommunal sektor.

2 Effektiviseringsnettverk Mer effektiv bruk av KOSTRA Utvikle spørreundersøkelser for brukere og ansatte Fremme fagnettverk mellom kommunene for å spre kompetanse og gode eksempler fra kommune til kommune. Orkdal, Malvik, Stjørdal, Verdal, Steinkjer

3 Brukerundersøkelser KS har laga skjema Kvalitetssikra av prof. Tor Busch, HIST Første versjon 2002-3, forbedra 2004 Nettbasert ”Elevinspektørene” tar over for elever. Ansattundersøkelse nettbasert fra 2005. Vi: Annet hvert år bruker --- ansatt,

4 Skole 5. til 10. Klasse. Anonyme svar Svar fra 1516 elever og 982 foreldre Gir ikke svar, men kan gi innspill til de riktige spørsmåla. Kan hjelpe oss til å sette fokus på riktige ting. Trivselsorientert, men læringsmiljø er forutsetning for læring.

5 Skole, behandling Punching, behandling sentralt (anonymitet) Enh.leder tilgang til alt i sin enhet. ( Klasse, fordeling av svar, kommentarer etc) Rådmann tilgang til alt Snitt tall B og U trinn er offentlige på skolenivå. (Utdelt sammen med skjema)

6

7

8 Barnehage Generelt gode resultat 2002 prega av tidlig på høsten Svakest på åpningstid og informasjon

9 Pleie og omsorg Vanskelig å få svar fra beboere pga funksjonsnivå Systemfeil hos oss gjør at vi ikke kan føre alle svar til rett distrikt Generelt fornøyde brukere Annen skala (1-4) gjør at vi bruker indeks der 100 er topp.

10

11


Laste ned ppt "Effektiviseringsnettverk Prosjektet - som i første rekke er et samarbeid mellom KS og KRD - ble initiert i 2001 av daværende Regjering som et ledd i satsingen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google