Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Prosjektverksted Hvordan utvikler du bedriften din for å gjøre den bedre i stand til å møte konkurransen i fremtiden ?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Prosjektverksted Hvordan utvikler du bedriften din for å gjøre den bedre i stand til å møte konkurransen i fremtiden ?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Prosjektverksted Hvordan utvikler du bedriften din for å gjøre den bedre i stand til å møte konkurransen i fremtiden ?

2 Prosjektverksted VRI Telemark og Norges forskningsråd i samarbeid med Innovasjon Norge Telemark i Skien inviterer til Prosjektverksted i Norners bedriftslokaler på Stathelle. Stathelle: Bedrifter og Gründere Onsdag 12. Desember kl 12:00 – 15:00 Norner, Plenumsalen, Asdalstrand 291, Stathelle Påmelding: telemark@innovasjonnorge.no

3 Prosjektverksted MÅLGRUPPE Personer som arbeider med å utvikle ideer til prosjekter som kan finansieres fra Skattefunn, Regionale forskningsfond, Norges forskningsråd eller internasjonale kilder for finansiering. Verkstedet er relevant for personer i alle typer bedrifter, offentlige institusjoner og forskningsmiljøer. Verkstedet er både for nybegynnere og for dem som har lang erfaring i å søke midler fra forskningsrådet.

4 Prosjektverksted INNHOLD Utvikling av gode prosjekter og prosjektbeskrivelser er et håndverk - en øvelse i å klargjøre tanker ord og gjerninger slik at utfordringene trer klart fram. Fokus er ofte på hva en skal gjøre, men hvorfor og hvordan forsknings- eller utviklingsutfordringene tenkes løst er også viktig når andre skal forstå og ta stilling til det prosjektet som skal beskrives. På verkstedet vil deltagerne få et verktøy som setter dem bedre i stand til å lage gode prosjektbeskrivelser som tilfredsstiller de informasjonskrav som må være innfridd for at prosjektene skal nå frem i konkuransen om offentlige midler.

5 Prosjektverksted «VERKSMESTERE» Dag Oscar Oppen Berntsen Dr.scient.. / Spesialrådgiver Norges forskningsråd Regionansvarlig Telemark Thor Kamfjord Siv.Ing. / Utviklingsdirektør Norner Kompetansemegler Jørgen Nyhus Dr.ing. / Seniorforsker Norner Kompetansemegler VRI Telemark


Laste ned ppt "Prosjektverksted Hvordan utvikler du bedriften din for å gjøre den bedre i stand til å møte konkurransen i fremtiden ?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google