Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

M-posten Utgave 1/2014 FFM i Buskerud Postboks 78 3321 Vestfossen E-post: Styret i FFM i Buskerud valgt på årsmøtet 2014 : Gro Wold Kristiansen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "M-posten Utgave 1/2014 FFM i Buskerud Postboks 78 3321 Vestfossen E-post: Styret i FFM i Buskerud valgt på årsmøtet 2014 : Gro Wold Kristiansen."— Utskrift av presentasjonen:

1 M-posten Utgave 1/2014 FFM i Buskerud Postboks 78 3321 Vestfossen E-post: buskerud@ffm.no Styret i FFM i Buskerud valgt på årsmøtet 2014 : Gro Wold Kristiansen – leder Stein Vidar Joramo - nestleder Synnøve Persson – sekretær Ann Kristin Foss – kasserer Vigdis B. Johansen – styremedlem Eli Dalen – varamedlem Mette Zivkovic – varamedlem Valgkomite: Åse Johansen, Karin Engebretsen og Einar Ween. Planlagte aktiviteter FFM i Buskerud høsten 2014: 18. september: Fagkveld. Vi besøker hjelpemiddel-sentralen i Buskerud. 23. oktober: Minikonsert. Uke 45: Tur til Tenerife. Søndag 30. november: Vår årlige julesamling på Lampeland Hotell. Nærmere info kommer senere. -------------- Vi minner om vår internettside www.ffm.no under linken Fylkeslag. Her legger vi ut invitasjoner, referat og annen informasjon. Sidene oppdateres jevnlig. Lik oss gjerne på vår Facebookside: www.facebook.com/ffmibuskerud. Her kan du finne tips og info om mye mangt. Vi blir glade for alle tips og innspill på denne siden. Vi ønsker alle våre medlemmer en god og solfylt sommer! ÅRSMØTE 2014 FFM i Buskerud avviklet årsmøte den 13. mars, 27 stemmeberettigede var til stede. Årsmøtet godkjente enstemmig styrets planer om tilskudd til sydentur også i 2014. Styrets forslag om honorar til tillitsvalgte ble enstemmig godkjent. FFM i Buskerud har fått ny nestleder, Stein Vidar Joramo ble enstemmig valgt. Vi ønsker Stein Vidar velkommen med på laget! Einar Ween gikk ut av styret, vi takker Einar hjertelig for god innsats. Etter årsmøtet fikk vi besøk av Dagfinn Kolberg som tok oss med på en fantastisk reise gjennom årstidene. Dagfinn er naturfotograf og skaurocker - og hans egen beskrivelse av sin presentasjon var: et multimediaskaurocksirkus. Vi lot oss alle bergta av ord, toner og naturfilm fra kulturlandskapet rundt Vestfossen. Med fotografen og musikeren stående barbeint på en skinnfell - og med levende lys i en ellers mørklagt sal - ble stemningen Nesten magisk. Tusen takk til Dagfinn Kolberg for en minnerik kveld. Bildet: Dagfinn Kolberg

2 m-posten utgave 1/2014 FFM i Buskerud, Postboks 78, 3321 Vestfossen E-post: buskerud@ffm.no Bowling og pizzakveld 3. april Dette ble en litt annerledes og morsom Fagkveld.18 medlemmer tok i mot styrets utfordring og møtte opp på Metro Bowling denne vårdagen. Noen benyttet stativ til hjelp med å få bowlingkula av gårde, og det fungerte utmerket for oss med lite kraft i armene. De fleste av oss vil kanskje ikke gjøre noen stor karriere innen bowling, men det viktigste er å delta og alle vant!! Folk koset seg, og etter en helhjertet og sporty innsats på banene inntok vi vel fortjent pizza og mineralvann - mens vi enstemmig konkluderte med at vi alle sammen tilhører ”The Winning Team” Bilder: Øverst: Hilde og Stein Vidar Nederst: Mette Fagkveld 5. juni – Habiliteringsavdeligen, Drammen sykehus 33 personer møtte opp t til fagkveld denne kvelden. Veldig hyggelig at så mange kom, noen hadde reist mange mil for å delta! Sosionom Torunn og fysioterapeut Gro innformerte oss om Muskelklinikken og hvilket tilbud de har til oss med nevromuskulære sykdommer. Så vidt vi vet så finnes det ikke et lignende tilbud andre steder i landet. Muskelklinikken jobber tverrfaglig med nevrolog, fysioterapeut, sosionom og psykolog i teamet. De har et tett faglig samarbeid med bl.a. Rikshospitalet og universitetssykehuset i Tromsø. Fastlege kan henvise deg til Muskelklinikken hvis du har behov for et bredere tilbud enn det en ordinær legetime hos nevrolog kan gi. Vi fikk også vite litt om et prosjekt som pågår om Dystrophia Myotonica (en av våre diagnoser). Dette er et spennende prosjekt som vil resultere i en doktorgrad og en mastergrad. De trenger fortsatt flere deltagere i prosjektet, gjerne flere kvinner. Ta kontakt med oss hvis du er interessert, så videreformidler vi kontakt. PÅ HJUL I ISRAEL I mars reiste Mette (varamedlem i styret) og hennes mann på en ukes ferietur til Israel. De møtte noen utfordringer i forhold til fremkommelighet på hotellet, men de fikk en uforglemmelig tur. Mette sier at hun vil huske denne turen resten av livet. Du kan lese og se bilder fra turen deres i Muskelnytt nr. 2-2014 som kommer i juni.


Laste ned ppt "M-posten Utgave 1/2014 FFM i Buskerud Postboks 78 3321 Vestfossen E-post: Styret i FFM i Buskerud valgt på årsmøtet 2014 : Gro Wold Kristiansen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google