Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Se på bildet? Hva ser du? Undersøkelser viser, at barn ikke kan identifisere parr i intime situasjoner, fordi de ikke har denne type bilder lagret i deres.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Se på bildet? Hva ser du? Undersøkelser viser, at barn ikke kan identifisere parr i intime situasjoner, fordi de ikke har denne type bilder lagret i deres."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Se på bildet? Hva ser du? Undersøkelser viser, at barn ikke kan identifisere parr i intime situasjoner, fordi de ikke har denne type bilder lagret i deres erindring. Barn ser ni delfiner. Denne testen viser, om ditt sinn allerede er ødelagt. Har du problemer med å finne delfinene innen seks sekunder, er noe helt galt.

3

4

5

6

7

8 Konsentrer deg om krysset i midten
Konsentrer deg om krysset i midten. Etter kort tid vil du se, at prikken som beveger seg blir grønn! Se på krysset litt lengre, så vil alle prikker untaget den grønne forsvinne.

9 Følg instruksjonene: 1) Se intenst på de fire små prikkene i midten av bildet i 30 sekunder 2) Se på en vegg ved siden av deg 3) En lysende sirkel vil komme frem 4) Blink noen få ganger, og en figur vil komme frem 5) Hva ser du? Eller HVEM ser du?


Laste ned ppt "Se på bildet? Hva ser du? Undersøkelser viser, at barn ikke kan identifisere parr i intime situasjoner, fordi de ikke har denne type bilder lagret i deres."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google