Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VIGILO BARNEHAGE Utviklet av Sysco i samarbeid med Tysvær kommune og Innovasjon Norge Utviklet som en standardløsning som skal kunne benyttes av hele barnehagesektoren.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VIGILO BARNEHAGE Utviklet av Sysco i samarbeid med Tysvær kommune og Innovasjon Norge Utviklet som en standardløsning som skal kunne benyttes av hele barnehagesektoren."— Utskrift av presentasjonen:

1 VIGILO BARNEHAGE Utviklet av Sysco i samarbeid med Tysvær kommune og Innovasjon Norge Utviklet som en standardløsning som skal kunne benyttes av hele barnehagesektoren Offisielt lansert for barnehager ved årsskiftet 2009/10 Over 200 barnehager, SFO og skoler med avtale Fant ingen løsninger i markedet og valgte å utvikle et nytt system.

2 HVORFOR VIGILO BARNEHAGE?
Enklere oversikt over hele barnehagen og den enkelte avdeling Bruke mindre tid på daglige rutiner og få mer tid til barna Enklere rutiner for planlegging, dokumentasjon og formidling av barnehagehverdagen til de foresatte Kvalitetssikring og styrking av kommunikasjonen med foresatte, muntlig så vel som skriftlig Forenkling av administrative oppgaver som bemanningsplanlegging, rapportering med mer. Tilgang på oversikt og informasjon der man er Pedagogenes tid med barna fra 2/3 til ½ - effektiviseringspotensialet er tilstede.

3 HOS FORESATTE Her får du oversikt over alt som skjer i barnehagen
Muliggjør en unik involvering av begge foresatte For foresatte ønsker man å gi en skreddersydd portal hvor alt innhold gjelder dine barn. Hva er planlagt for mitt barn? Hva har mitt barn vært med på – gjerne rapporter, bilder… Beskjeder som gjelder mine barn – gi beskjeder som gjelder mine barn. Melde fravær for barnet, kvalitetssikre informasjon, med mer. En trygghet og styrket dokumentasjon for foresatte, og en forenkling for ansatte.

4 FORESATTPORTALEN Tilgang via https://anmba.vigilo.no
Innlogging med individuell brukerid og passord All informasjon om ditt / dine barns barnehagehverdag samlet Kommunikasjonskanal mot barnehagen – alt dokumenteres

5

6

7

8

9

10 FORESATTPORTALEN Brukerid og passord deles ut av barnehagen
Folder med informasjon om portalen vil bli delt ut av barnehagen Legg gjerne til som startside ”Min konto” – se over og oppdater personalia Beskjeder til barnehagen – legg inn når som helst i Vigilo. Fraværsregistrering – jo før jo bedre Gi de ansatte hjelp til å bruke mest mulig av tiden sin med barna.

11 FØLG OSS GJERNE NETTSIDE FACEBOOK TWITTER


Laste ned ppt "VIGILO BARNEHAGE Utviklet av Sysco i samarbeid med Tysvær kommune og Innovasjon Norge Utviklet som en standardløsning som skal kunne benyttes av hele barnehagesektoren."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google