Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Prosjektbeskrivelse av Lærende nettverk

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Prosjektbeskrivelse av Lærende nettverk"— Utskrift av presentasjonen:

1 Prosjektbeskrivelse av Lærende nettverk
Åsnes ungdomsskole

2 Idè Vi ville videreføre og utvide bruken av det vi hadde lært av programmer i nettverket. Vi ville utvide kompetansen til både lærere og elever i bruk av presentasjonsverktøy. Vi ville bruke programvarene i tilpasset undervisning.

3 Bakgrunn for valg av prosjekt
Bruk av digitale verktøy i skolen ligger som bakgrunn til flere kompetansemål som skal være nådd i 10. årstrinn. IKT egner seg godt i forbindelse med tilrettelagt undervisning. Lære elevene å tilpasse sine presentasjoner til oppgavene de skal løse.

4 Mål Alle 8. klassinger skal lære å bruke Photostory, Audacity og animasjonsprogram. Alle 9. klassinger skal kunne velge mellom alternative presentasjonsmetoder. Presentasjonsprogram skal brukes som tilpasset opplæring. 10. klasse skal kunne bruke bildebehandlingsprogrammet Gimp og MovieMaker. De skal lage en fotofortelling fra sitt eget liv. Alle fag skal ha et undervisningsopplegg som innebærer bruk av presentasjonsprogram

5 Beskrivelse av prosjektet
Bruk av IKT og presentasjonsverktøy skal bli en integrert del av undervisningen på alle trinn og i alle fag. Elevene skal bli i stand til å beherske foto, video, bildebehandlingsprogram, lydprogram og presentasjonsprogram på en slik måte at de skal kunne nyttiggjøre seg disse i presentasjon av egne arbeider.

6 Hvor langt er vi kommet Alle 8. klasser har lært å bruke Photostory.
9. klasse har lært å bruke Photostory, Audacity, Gimp og Movie maker ++. 10. klasse jobber med Photostory, Gimp og MovieMaker. Alle elevene kan bruke Power point. De aller fleste lærere kan bruke Photostory, en del er i ferd med å sette seg inn i Gimp. Vi har bra tilgang på PC’er.

7 Hva skjer…… i 8. klasse 8. klasse jobber med fotografering og Photostory i en arkitektoppgave i Kunst og håndverk.

8 …….. I 9. klassetrinn Årets 9. klasse hadde et tverrfaglig prosjekt våren 2008 hvor et bredt spekter av presentasjonsprogram ble brukt. Photostory, Audacity, Windows publisher, Animaatiokone, Power point, MovieMaker. 9. klasse bearbeider portrett ved hjelp av Gimp i Kunst og håndverk. 9. klasse skal bruke presentasjonsverktøy i samfunnsfag (Om USA) og i muntlige aktiviteter. 9. klasse har brukt presentasjonsverktøy i engelsk. (Amerikanske presidenter) som tilpasset opplæring i høst. 9. klasse har fått mulighet til å lage film i norsken, noe som en del ivrige gutter benyttet anledningen til å gjøre.

9 ……. I 10. klasse 10. klasse jobber med bildebehandling, Gimp og MovieMaker i kunst og håndverk. 10. klasse har også obligatorisk innlevering av en fotofortelling om ”meg selv” som en oppgave i Norsk særemne.


Laste ned ppt "Prosjektbeskrivelse av Lærende nettverk"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google