Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

18. aug – 9. sept 2013. Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "18. aug – 9. sept 2013. Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen."— Utskrift av presentasjonen:

1 18. aug – 9. sept 2013

2 Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen tvil om at menigheten har en viktig oppgave i samfunnet. Gjennom bønn og samfunnsengasjement er vi med og former utviklingen i landet. Derfor er det naturlig at vi fokuserer på bønn foran stortingsvalget.

3 «Jeg formaner dere framfor alt til å bære fram bønn og påkallelse, forbønn og takk for alle mennesker. Be for konger og alle i ledende stillinger, så vi kan leve et stille og fredelig liv med gudsfrykt og verdighet i alt. Dette er godt og noe Gud, vår frelser, gleder seg over, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og lære sannheten å kjenne» 2. Tim 1:4

4 Hvordan? Vi oppmuntrer enkeltpersoner, kirker og menigheter til å engasjere seg i bønn for valget og for landet. Vi kan be hjemme, be i grupper og samlinger, og i menighetens gudstjenester og møter. Arranger gjerne egne bønnesamlinger som menighet, eller felles som menigheter i byen/ bygda, og be for landet og valget.

5 Vi ber for kandidater fra de ulike partier, som er på valg til Stortingsplass i landet, at kvinner og menn med personlig integritet og tro på Bibelens verdier skal bli valgt til å styre vårt land. Vi ber om at ærlighet, verdighet og tydelighet skal prege denne valgkampen, og at debatter skal være preget av sannhet og saklighet.

6 Vi ber om fokus på de store og viktige verdisakene som betyr noe for landet vårt. Vi ber for media; om redelighet, rettferdighet og balanse i dekningen av valgkampen og valget. Vi ber om at forskjellige syn og meninger kommer klart fram, slik at alternativer og verdivalg blir tydelige for alle som skal stemme ved valget.

7 Vi ber om høy valgdeltagelse, at folk viser ansvar og bruker sin stemmerett. Vi takker Gud for hans godhet og velsignelse over Norge. Vi takker Gud for alle mennesker i vårt land.

8 Bak dette initiativet står: - Kristent Leder Nettverk (KLN), - et relasjonsbasert nettverk for pastorer og kristne ledere Arnfinn Clementsen, Rolf Skavern jr., Tormod Røyland, Kjell Bugge Halvorsen, Sten Sørensen www.kln.no mail: kristent@ledernettverk.org Karismakirken, Stavanger www.karisma.no epost: post@karisma.no


Laste ned ppt "18. aug – 9. sept 2013. Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google