Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

En hybridoppgave, anne louise løes, kd1 K o r s f e s t e l s e a v e n b a r n d o m.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "En hybridoppgave, anne louise løes, kd1 K o r s f e s t e l s e a v e n b a r n d o m."— Utskrift av presentasjonen:

1 En hybridoppgave, anne louise løes, kd1 K o r s f e s t e l s e a v e n b a r n d o m

2 Om ideen Ideens hovedtrekk er å bruke papirdukke som format til å formidle et budskap Papirdukken representerer noe naivt, uskyldig, barnslig…ideen om en ”uberørt” barndom På avstand skal det se ut som en vanlig papir-dukke med påkledningsmuligheter… …men når man kommer nærmere blir bildet et litt annet…

3 Om hybriden Ønsket er å skape en hybrid på både et ytre og indre plan Ytre plan består i at det er er en form for interaktivt bilde; det henger på veggen med ramme, men det fungerer etter papir-dukke prinsippet – man kan flytte rundt på de forskjellige kroppene Indre plan stiller spørsmål ved begrepet barndom; er det bare en idé, en hybrid, er barndommen oppslukt av ”voksne” realiteter?

4 Om inspirasjon Hovedinspirasjon kommer fra medie- og kommunikasjonssamfunnet vårt, med spesiell hovedvekt på reality-tv. Ønsker å stille spørsmål om hvordan slike konsepter er med på å påvirke barn og vår ide om en uskyldig barndom Som motstykke til det ideal medie-verdenen representerer fant jeg inspirasjon i Hollywood barne-stjernen Shirley Temple, som utgjør malen for papir-dukken.

5 Om produktet Produktet består av en metallplate med ramme. Platen er lagt med et naivt mønster, og midt på platen er papirdukken limt på. Kroppene som man kan ”kle på” dukken, er skåret ut av papp og det er festet magnet på baksiden, så man lett kan flytte rundt på dem. Kroppene representere forskjellige deler av mediesamfunnet vårt og de påvirkninger barn utsettes for. Eksempelvis ”kirurgkroppen”, etter inspirasjon fra programmer som ”The Swan”, ”Extreme Makeover” etc.

6 Korsfestelse av en barndom


Laste ned ppt "En hybridoppgave, anne louise løes, kd1 K o r s f e s t e l s e a v e n b a r n d o m."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google