Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

 Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: " Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva."— Utskrift av presentasjonen:

1

2  Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva som skjer når vi kaster søppel i naturen. Tok utgangspunkt i søppel som ofte blir igjen etter oss når vi er ute på tur + litt til

3

4

5 Lærer legger siste hånd på verket før akvariet settes vekk Fornøyd med innsatsen

6  Vi valgte å ha prosjektet i 4-5 uker. Og for at prosessen skulle gå rask valgte vi å oppbevare akvariet i klasserommet hvor det fikk lys, varme og vann.  Etter 1 uke lurte vi noen meitemarker i akvariet for å få fortgang i noen av prosessene…..

7

8 Elevene skriver og tegner hva vi har gravd ned Elevene viste stort engasjement til oppgaven

9

10

11 Mange spente barn….. Elevene tipper hva som har skjedd med søppelet

12 Var det gulrota? Eller …….Var det melkekartongen ?

13 Noe måtte analyseres litt nærmere for å kjenne det igjen Andre ting var som før, bare litt tilgriset av jord

14  Mye ble som elevene hadde tippet på forhånd:  Det meste av maten var borte  Plast, glass og metall hadde ikke forandret seg, så det er ikke lurt å legge fra seg i naturen  Overraskelsen blant elevene var at brødskiva og salatbladet var der ennå, men at matpapiret nesten var borte  Morsomt prosjekt med ivrige og nysgjerrige elever.....

15 Nuddelsuppe i fjæraSnåmannbygging i Furuskogen

16 skøyteturPinnebrød


Laste ned ppt " Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google